Tekil Mesaj gösterimi
Alt 25 Mayıs 2018, 14:08   #1
pandamedya
Keyifli~Üye
 
pandamedya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 25 Mayıs 2018
Mesajlar: 5
pandamedya is on a distinguished road
Puanlar: 30, Seviye: 1
Puanlar: 30, Seviye: 1 Puanlar: 30, Seviye: 1 Puanlar: 30, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 99%
Etkinlik: 99% Etkinlik: 99% Etkinlik: 99%
Standart Bitcoin Sanal para bilgi sitesi

Bugün sizlerle en iyi listem olan bitcoin kazanma Listelerin bazılarını paylaşacağım . biliyoruz ki tüm siteler genellikle satoshi olarak yani bitcoin’in türkçe tabiri “kuruş” olarak vermektedir ancak türk lirasından değerlidir kuruşlar ortalama 0.0050000 satoshi 5 dolara karşlığıdır. gibi otomatik biriktiren sistemlerle aslında çok daha kolaydır.

Listeme başlamadan önce şunu belirtiyim sitemizde gezinirken sağda solda bulunan reklamlara tıklayın sadece emeğimizin karşılığı başka birşey istemiyoruz. kazanın kazanabildiğinizi
Bu listede yer alan siteler hepsi güncel olup 2016 aralık ayına özel paylaşımdır içerisinde çok kazandıran siteler mevcuttur özellikle bitminer.io otomatik biriktiriyor hesap açmanız yeterlidir.
Öncelik olarak coinbase yada blockchain gibi elektronik bitcoin cüzdanınızın olması gerekmektedir cüzdanı aldıktan sonra giriş yapın cüzdan içerisinde para al olması gerek kare kod veriyor o kodun manuel olarak ekle dediğinizde size en az 13 karakterli bir cüzdan numarasını vermektedir bu numara ile verdiğimiz tüm sitelerde işlemlerinizi yapabilirsiniz.
pandamedya isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla