Tekil Mesaj gösterimi
Alt 21 Haziran 2018, 17:04   #1
dj_ibo_g_h
Keyifli~Üye
 
dj_ibo_g_h - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 20 Nisan 2012
Mesajlar: 2.705
dj_ibo_g_h is on a distinguished road
Puanlar: 35.992, Seviye: 1
Puanlar: 35.992, Seviye: 1 Puanlar: 35.992, Seviye: 1 Puanlar: 35.992, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 99%
Etkinlik: 99% Etkinlik: 99% Etkinlik: 99%
Standart İmplant Tedavisi

Geçmiş yıllarda, diş rahatsızlıkları için oldukça farklı ve ilkel yöntemler uygulanmaktadır. Basit bir diş ağrısı için bile zahmetli bir süreç sonrasında oluşturulan ilaçlar ile ağrı giderilebiliyordu. Ancak günümüzde teknolojinin ilerlemesi ile pek çok tedavi yöntemi geliştirilmiştir. Bunlardan birisi de implanttır.
İmplant, diş kaybının yaşandığı bölgeye uygulanan bir tedavidir. Titanyum alaşımdan yapılan bir madde, diş kaybının yaşandığı yere yapılır ve bu madde diş kökü görevi görür. Özetle, o bölgeye yapay bir diş eklenmektedir. Titanyum, uzun yıllardan beri biyolojik çalışmalarda kullanılan bir ****l türüdür. Bu yüzden insan vücuduna herhangi bir rahatsızlık vermemektedir. Bu madde vücuda adaptasyon sağlar ve zarar vermez. Ancak bu işlem oldukça zahmetlidir. Çünkü diş köklerinin bulunduğu diş eti, insan vücudunda bulunan en hassas dokulardan birisidir.
Tedavinin Uygulanma Süreci

İlk olarak diş kaybının yaşandığı bölgeye, yapay dişin sığabileceği büyüklükte bir delik açılır. Sonrasında delik uygun ölçülere getirilir ve bu yapay diş oturtulur. Ardından soğutma işlemi başlar ve bölge temizlenir. Bu işlemde dikkat edilmesi gereken en önemli unsur çene kemiğinin çatlamamasıdır. Çünkü yapay dişin oturtulması esnasında en küçük hata, çene kemiğinin çatlamasına, kırılmasına hatta eklem bozukluğuna yol açabilmektedir. Bu tedaviyi en iyi kalitede yapan yer ise Kayseri'nin diş hastanesi’dir. Bu hastane, implant üzerine uzmanlaşmış ve bünyesinde birçok uzman doktor barındırmaktadır. İnternet sağlayıcıları üzerinden yapılan aramalarda, “kayseri implantı” yazısı ile bulunabilmektedir.
__________________
makam odası
iç mimar
dekomotif
dj_ibo_g_h isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla