Tekil Mesaj gösterimi
Alt 25 Haziran 2018, 19:09   #1
nomerci
Keyifli~Üye
 
nomerci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 11 Ocak 2018
Mesajlar: 80
nomerci is on a distinguished road
Puanlar: 1.064, Seviye: 1
Puanlar: 1.064, Seviye: 1 Puanlar: 1.064, Seviye: 1 Puanlar: 1.064, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 99%
Etkinlik: 99% Etkinlik: 99% Etkinlik: 99%
Standart server tanıtımı

Knight Online oynayan, oynamayı hedefleyen arkadaşları veya MMORPG tarzı rol yapma oyunlarını seven sizleri aydınlatma amaçlı yazıyorum.

Öncelikle Knight Online "öldü bitti" yazmıcam, gayet canlı, para akışı oldugu sürecede canlı kalır, isterse 2050 ye girelim para akışı oldugu sürece aktif kalır. Oynayanlara saygım var.
server tanıtımı
Benim sözüm oynayanlardan çok, bu oyunu ticaret haneye dönüştürenlere. Hastalık bu.*
server tanıtımı
Bütün olumsuz yorumlara ragmen, Bir heves yeni heyecan diyerek başladıgım server dar gelmeye başladı. Oysaki ne hevesle başlamıştim.*

Oyunu bu noktaya getiren ntt game yanlış politikaları ve oyuncuların %75lık kısmının Ko' ya para gözüyle bakmasıdır. Düşünün ki bu para için cafe kapatan evine 8-10 -20- 30 pc kuran bile var.*

Bütün bu amaçlar ne için ?*
bilgisayar servisi
Neden exp kasarız neden item yapmaya çalışırız.
Asıl mesele gösteriş meraklısı bir toplum olmamızdan geçiyor bence. Asgari ücretle geçinen birisinin 36 ay taksitle ıphone alması gibi. Herkesin amacı güclü karakter olma arzusu eyvallah buraya kadar.

Sen paranı karakterine yansıtıyorsan, karakterin paranla paralel dogrultuda gelişiyorsa biryerde sıkıntı var demektir. Ben para yatırmayın demiyorum, yatırılır ama bu para sizi oyunda kolaylık saglamak için gerekli olan örnegin, pre pot, loot gibi nesneler ile yardımcı olmak içindir. Gb, item, ring alınıp satıldıgı sürece bu kervan devam edicektir.

Bilmeyen yoktur ntt game'nın para politikasini, 6 ayda degil heray bir server açın, ekmek parasını oyundan saglayanlar var, sahip çıkalım onlara dimi arkadaşlar.

Bir bataklıga dönüştü oyun iyice, ben bu bataklıktan çıkıp gözümü açtigim için çok memnunum. Zararın neresinden dönsen kârdır hesabı.*

Kusura bakmayında ben emek harcayıp birşey yapmaya çalışırken, itemsiz emek harcamayan birilerinin para verip bir anda 3 -5 -10 -20 bin tlye sitelerden item temin etmesi beni çok rahatsız etti.*

İşiniz gücünüz varsa pvp oynayın en azından stress yok emek yok, pknızı atıp keyfınıze bakın.

Umarım sizde doğru yolu bulursunuz.*

Bu arada size hakaret edici bir söz yazmadan nasıl hakaret edecegime iyi bakın, iliginize kadar hissedeceksiniz.

" Merak ettim baktım , Hani şu küçükken oynadıgımız metin 2 vardı ya, hani her ay 1 server çikartiyor diye isyan ettigimiz 50 - 60 servere sahip olan metin 2 den bahsediyorum. O bile en son serverini 2015te çıkarmış, ve adamlar plan program yapmiş 2017 için, önce sw birleşimleri ardından yeni server filan düzene bakarmısın. Bizimkiler 15 tatil ooo knk çak gitsinn 2 tane daha oynayan koyun bol nasılsa modunda. Öyleki yenı sw açildıktan sonra server bırlesımı yaptılar, pekı ne için oyuncularımı dusunduler, yoksa yeni bir iş sahası, yenı bir damlayan musluk mu açmaya çaliştilar "

Sıkılmadan okudugunuz için teşekkür ederim, içimdekileri kusmak istedim.

Saygılar şelale, iyi oyunlar dilerim hepinize...*
__________________
bilgisayar servisi
nomerci isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla