Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04 Temmuz 2018, 15:50   #1
delaporta444
Keyifli~Üye
 
delaporta444 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 02 Kasım 2017
Mesajlar: 393
delaporta444 is on a distinguished road
Puanlar: 4.798, Seviye: 1
Puanlar: 4.798, Seviye: 1 Puanlar: 4.798, Seviye: 1 Puanlar: 4.798, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 99%
Etkinlik: 99% Etkinlik: 99% Etkinlik: 99%
Standart Ankara Kartvizit Sitesi

Eğer sizler de bir iş yapıyorsanız mutlaka kendinize özel kartvizit yaptırmalısınız. Böylelikle daha çok kişiye ulaşabilir ve bu sayede daha fazla müşteri kazanabilirsiniz. Üstelik sizin zevkinize ve müşterilerinizin göz zevkine hitap edebilecek olan birçok çeşit kartvizitten istediğinizi seçip kullanmaya başlayabilirsiniz.

Kartvizit şablonları ve kartvizitteki herşeyin uyumu, dikkat çekme ve akılda kalıcılık açısından oldukça önemlidir. Akılda kalıcı olabilen bir kartvizit şablonları kenarda unutulmakta olan bir kartvizit olmaz ve müşterinin kafasında iyice yer edinir. Böylelikle eğer o kartvizitin üzerinde yazmakta olan iş alanıyla ilgilenirse aklına gelen ilk kişi o kartvizitin sahibi olur. Böylelikle iş sahibi, bir müşteri kazanmış olur.

Malumunuz bilindiği üzere kartvizit ankara civarında son zamanlarda oldukça fazla talep görmeye başlayan bir karttır. Bu kartların üzerinde sahiplerinin adı, soyadı, işyerinin ya da evinin adresi, kişinin mesleği, telefon numarası ve diğer ulaşım yolları hakkında bilgiler bulunur. Eskiden bu kartvizitlerde kroki de bulunmaktaydı fakat artık günümüzde kroki çok fazla tercih edilmiyor. Ayrıca kartvizitlerin üzerinde çeşitli simgeler ve süslemeler de bulunabilir.
__________________
server tanıtımı
delaporta444 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla