Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03 Eylül 2018, 19:06   #1
nullsix
Keyifli~Üye
 
nullsix - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 16 Eylül 2011
Mesajlar: 2.458
nullsix is on a distinguished road
Puanlar: 33.312, Seviye: 1
Puanlar: 33.312, Seviye: 1 Puanlar: 33.312, Seviye: 1 Puanlar: 33.312, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 99%
Etkinlik: 99% Etkinlik: 99% Etkinlik: 99%
Standart SayfaEkle.Net Üzerinden Ücretsiz Site Ekle

Web Site İsmi : Sayfaekle.net

Site Başlığı : SayfaEkle.Net Üzerinden Ücretsiz Site Ekle

Sitenin Kayıt Edildiği Tarih : Ağustos 2018

Site Tanıtımı : İnternet sitenizin arama motorlarında üst sıralara doğru yükselmesi adına, backlink almanız şarttır. Yeterli sayıda ve nitelikte backlink sahibi değilseniz, arama motorlarında hayal ettiğiniz yerlere ulaşmanız hayli zor olur.

Backlink kazanmak adına, elbette belirli bir bütçe ayırmanız şarttır. Lakin ücretsiz backlink servislerinden de yararlanılması oldukça avantajlı olmaktadır. Dolayısıyla, tüm site sahiplerine toplist sitelerini şiddetle tavsiye ederiz. Toplist sitelerinin çok büyük bir çoğunluğu, tamamen ücretsiz olarak hizmet sunmaktadır. Bu sitelerden, hiçbir ücret ödemeksizin link kazanmanız mümkün olabilir.

Bugün sizlere, sayfaekle.net isimli bir toplist sitesini tanıtmak istiyorum. Toplist sayfa ekle sitesi üzerinden, web sitenizi en hızlı şekilde tanıtma fırsatı bulabilirsiniz. Google ve diğer arama motorlarında üst sıralara doğru tırmanmanız için, siz de sadece birkaç saniyenizi ayırarak, sayfaekle.net içerisine kendi linkinizi ekleyiniz.

Tüm site sahipleri, hiç tereddüt etmeden toplist url add linkine tıklayarak, sitelerinin linkini sayfaekle.net üzerine ekleyebilir. Buradan alacağınız linkler, siteniz için oldukça yararlı olacaktır. Bedava toplist sitesi arayan herkesi, sayfaekle.net adresine bekleriz.
nullsix isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla