Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07 Eylül 2018, 14:39   #1
mrtcnzcn
Keyifli~Üye
 
mrtcnzcn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 07 Eylül 2018
Mesajlar: 3
mrtcnzcn is on a distinguished road
Puanlar: 22, Seviye: 1
Puanlar: 22, Seviye: 1 Puanlar: 22, Seviye: 1 Puanlar: 22, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 99%
Etkinlik: 99% Etkinlik: 99% Etkinlik: 99%
Standart Okul Kıyafetlerinde Moda Olur Mu?

Siyah önlükler, beyaz yakalar, lacivert formalar çok eskilerde kaldı. Artık özel tasarım kökenli, okul kıyafetleri çağındayız. . Her gün her ortamda modaya dair bir şeyler duymak mümkündür. Okul Tasarımı olarak okullara özel tasarım dolu okul kıyafetleri tasarlıyor ve üretiyoruz.
Moda artık sadece podyumlarda değil. Moda, artık her yerde. Modayı Yakalayın!


Mezuniyet tişörtleri, kulüp ve dernekler için

Mezuniyet tişörtleri, kulüp ve dernekler için özel tasarımlı tişörtler, etkinlik ve kutlamalara özel tişörtler aklınıza gelebilecek her türlü organizasyonlar için kıyafet konusunda çözüm ortağı oluyoruz.

Günümüzde okullar iletişim ve tanıtımlarında farklılaşarak ayrışma çabasına gitmektedir. Bunu çeşitli şekillerde yapan okullar her mecrayı kullanma çabasındadır.

Sadece eğitim öğretim modellerinde değil, okulun sosyal ve fiziksel imkanlarında, yemek ve servis imkanlarında, okul kıyafetlerinde de öne çıkmak istiyorlar. Okul kıyafetlerinde öne çıkmak farklılaşarak marka değerini artırmak isteyen okullara çözüm ortağı oluyoruz. Okullar için okul kıyafetleri tasarlıyor ve üretiyoruz.

Okul kıyafeti tasarımları ile standartları yükselten firmamız hem kumaş kalitesi hem de baskı kalitesi ile özel tasarımlara imza atıyor. Rahatlığı ve tasarımı bir araya getiren konseptimiz ile okul kıyafetleri artık sıkıcı birer üniforma olmaktan çıkıyor; rahat, kullanışlı birer giyim kombini ne dönüşüyor.

Okullara özel olarak hazırlanan koleksiyonlar, bir okulun marka değerini yükseltmesine yardımcı olarak, okul kıyafetlerini ön plana çıkarmaktadır. Okulların tüm kıyafetlerini güvenle yaptırabileceği Okul Tasarımı, kaliteyi sizlere uygun fiyatlarla sunmakta ve tasarımlarıyla okulunuzun marka değerini yükseltmenize yardımcı olmaktadır.

1 DAKİKADA FİYAT TEKLİFİ AL! https://www.okultasarimi.com/okul-kiyafetleri/
mrtcnzcn isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla