Tekil Mesaj gösterimi
Alt 21 Eylül 2018, 17:19   #1
LeGoLaSs
Keyifli~Üye
 
LeGoLaSs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 21 Eylül 2018
Mesajlar: 1
LeGoLaSs is on a distinguished road
Puanlar: 14, Seviye: 1
Puanlar: 14, Seviye: 1 Puanlar: 14, Seviye: 1 Puanlar: 14, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 33%
Etkinlik: 33% Etkinlik: 33% Etkinlik: 33%
Standart Nice Türkiye

Günümüzde geçiş noktaları kategorisinde en önemli konu, kuşkusuz bariyerlerdir. Bariyerlerin özel motor seçenekleri, bariyer uzunluğu ve ağırlığı ile birebir orantılıdır. 3 metre ve 8 metre olarak tasarlanan bariyerler için özel Nice motor seçenekleri tasarlanmaktadır. Emniyetli özelliklere sahip, fotoselli ve antensiz flaşör seçeneklerine sahip bariyerler, motor sistemi ile uyumludur. Motorun hareketini sınırlayan özel sistemler, güvenli kullanımı sağlamaktadır. Saatte 150 defa çalışan ve bir milyon kes açma – kapama işlemi gerçekleştiren profesyonel motor seçenekleri, bütün hava koşullarında sorunsuz kullanılabilmektedir. -20 dereceye kadar soğuk hava şartlarına dayanabilen bu motorlar, elli derece sıcak hava şartlarında etkili çalışmasına devam edebilmektedir. Nice Türkiye kategorisinde tasarlanan özel bariyerler, silinebilen ve paslanmayan özel bir yapıya sahiptir. Paslanmaz ****l özellikleriyle, etkili görünümünü uzun süre koruyan bariyer sistemleri, oldukça kullanışlıdır.

Elektrikli Motor Seçenekleri

Pratik, etkili ve kaliteli kullanım seçeneklerine sahip olan bariyer motor dünyası, otomatik ve kumandalı kullanım seçeneklerine sahiptir. Nice motor fiyatları kategorisindeki tasarımlar, dedektör ile birebir uyumludur. Dedektör seçenekleri özel araçların geçişini pratik bir şekilde sağlayan özel cihazlardır. Nice motor fiyatları seçeneklerinde, dedektörlü ürün seçenekleri tercih edilmektedir. Fiyatlandırma işlemlerinde, motorun özellikleri ve bariyerin uzunluğu farklılık meydana getirmektedir. 230 v elektrik ve 1,3 A özellikler, motorun kullanım kategorisini belirleyen özelliklerdir. Elektrik kesintisi durumunda akü ile takviye edilebilir. Bunun yanı sıra yangın, deprem ve benzeri durumlarda acil durum moduna geçen sistem açık konuma gelerek kendini kapatır. Bütün bu eklentiler, fiyatlandırmanın belirlenmesinde önemlidir.

Motor Arızaları İçin Bizi Arayın

Etkili, kullanışlı ve pratik özelliklere sahip olan bu pratik bariyer motorları, arıza yaptığı zaman firmamızın servis hizmetini tercih edebilirsiniz. Nice motor tamiri işlemleri kategorisinde, yedek parça destekli gerçekleştirilen bütün işlemler, sorunsuz bir şekilde gerçekleştirilmektedir. Servis hizmetleri kategorisindeki bütün çözümler yerinde gerçekleştirilmektedir. Servis elemanlarımız seri bir şekilde Nice motor tamiri işlemini gerçekleştirerek, geçiş işlemlerinin en kısa zamanda tekrar başlatmaktadır. Servis hizmetleri kategorisinde, hızlı ve pratik çözüm gerektiren bariyer hizmetleri, otopark ve fabrika gibi geçiş noktalarında yeni ve etkili çözümleri bir araya getirmektedir.
LeGoLaSs isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla