Tekil Mesaj gösterimi
Alt 24 Eylül 2018, 17:30   #1
Laplace
Keyifli~Üye
 
Laplace - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 13 Ağustos 2018
Mesajlar: 1.608
Laplace is on a distinguished road
Puanlar: 8.817, Seviye: 1
Puanlar: 8.817, Seviye: 1 Puanlar: 8.817, Seviye: 1 Puanlar: 8.817, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 100%
Etkinlik: 100% Etkinlik: 100% Etkinlik: 100%
Standart EMLAKMimar.com - Emlak Haberleri, Mimarlık hakkında bilgiler

Emlak Mimar, inşaat sektöründeki son gelişmeleri siz değerli ziyaretçilerine sunarken, yeni konut projeleri hakkında da ayrıntılı bilgiler vererek, taksitle ev alma konusunda arayış içerisinde olan kişileri, ilgili yapı ve mühendislik firmalarına yönlendirmektedir. Site içerisinde emlak haberleri dışında dekorasyon, yeni emlak projeleri, toki kampanyaları, inşaat şirketleri hakkında tanıtımlar ve mimarlık ile ilgili içerikler de bulunmaktadır.

Son dönemdeki döviz artışı hiç kuşkusuz inşaat piyasasını da önemli ölçüde olumsuz olarak etkilemiştir. Bu yüzden yatırım yapmak amaçlı emlak satın almak isteyen kişiler, son zamanlardaki döviz artışında bazı yatırımlarını emlaktan ziyade döviz alım satımına geçirmişlerdir. Fakat bu dönemin geçici olduğunun altını çizen uzmanlar, gayrimenkul satın almanın her zaman için en iyi yatırım yolu olduğu görüşündeler...

Neyse ki, Çevre ve Şehircilik bakanlığı, bu konuda aldığı bir dizi önlem sayesinde bu sorunun da üstesinden gelmeye çalışmaktadır. Yapılan son kampanyalar ile çok cüzi miktarda faiz oranları ile verilen krediler, yeni bir fırsatın kapılarını açmıştır.

EmlakMimar.com olarak, özellikle uygun koşullarda ev arayan kişilerin, ev bulmalarına yardımcı olacak ve onları doğru yönlendirecek içerikler sunmaya gayret ediyoruz. Bu anlamda, birçok lansman davetini titizlikle değerlendiriyor ve konut projelerini bizzat sahiplerinin yanında inceleme fırsatına sahip oluyoruz. Gezdiğimiz lansmanları özel haber yapıyor ve siz değerli emlakmimar.com takipçilerine sunuyoruz.

Sitemizi ziyaret ederek, daha fazla bilgi edinebilirsiniz:
http://emlakmimar.com
__________________
ko-cuce
Laplace isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla