Tekil Mesaj gösterimi
Alt 29 Eylül 2018, 00:19   #1
nullsix
Keyifli~Üye
 
nullsix - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 16 Eylül 2011
Mesajlar: 2.458
nullsix is on a distinguished road
Puanlar: 33.312, Seviye: 1
Puanlar: 33.312, Seviye: 1 Puanlar: 33.312, Seviye: 1 Puanlar: 33.312, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 99%
Etkinlik: 99% Etkinlik: 99% Etkinlik: 99%
Standart Finans Sitesi - Finanssepeti.com

Web Site İsmi : Finanssepeti.com

Siteyi tanımlayan başlık : Finans Sitesi - Finanssepeti.com

Sitenin Kayıt Edildiği Tarih : Nisan 2017

Site Tanıtımı : Finanssepeti.com adı altında yayın hayatını başarıyla sürdüren internet sitesine hoş geldiniz. Site aracılığı ile, finans dünyasında yaşanan her türlü gelişmeden anında haberdar olabilirsiniz.

Sitenin üst bölümünde; en güncel dolar, euro, sterlin, ons altın, çeyrek altın ve gram altın fiyatları ziyaretçileri beklemektedir.

İçeriği sürekli güncellenen ve özgün bir finans sitesi arıyorsanız, hiç vakit kaybetmeden finanssepeti.com içerisine giriş yapınız. Bu özel site ile birlikte, birbirinden değerli yatırım fikirleri edinebilecek, iş önerileri alacak, kredi kartları hakkında merak edilen pek çok soruya kapsamlı yanıtlar bulabileceksiniz.

Sitede ziyaretçileri; Findex, Kosgeb, Kredi Kartı, Yatırım, Haberler, Kredi Notu ve İş Fikirleri gibi çok sayıda farklı kategori bir arada bekliyor olacak. Bu kategorilerin her birine, sürekli olarak özgün paylaşımlar eklenmektedir. Siteyi ziyaret edenlerin, her ziyaretinde farklı ve çarpıcı bir paylaşım ile karşılaşması mümkün olabilir.

Kira gelir beyannamesinde bulunması gerekenler, bankaların kesmiş olduğu hesap işletim ücretlerini geri almayı planlayanlar, emekli aylığı alma hayali kuran ev hanımları, internetten para kazanma üzerine makaleler okumak isteyenler, finanssepeti.com platformundan en iyi şekilde faydalanabilir.
nullsix isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla