Tekil Mesaj gösterimi
Alt 29 Eylül 2018, 02:05   #1
dj_ibo_g_h
Keyifli~Üye
 
dj_ibo_g_h - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 20 Nisan 2012
Mesajlar: 2.705
dj_ibo_g_h is on a distinguished road
Puanlar: 35.992, Seviye: 1
Puanlar: 35.992, Seviye: 1 Puanlar: 35.992, Seviye: 1 Puanlar: 35.992, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 99%
Etkinlik: 99% Etkinlik: 99% Etkinlik: 99%
Standart Morpleksi Pleksi Kesim Stand Ve Aydınlatma Bayrampaşa İstanbul

Yeni açılan bir mağazanın veya marketin tanıtımı amacıyla ilgi çekici bir tabela oluşturulması talep edilebiliyor. Bunun dışında stantlar, led sistemleri, çeşitli dekorasyon işlemleri, kutular ya da kapılar
https://www.morpleksi.com tarafından gerçekleştiriliyor. Kozmetik stantlarında, korkuluk veya dekor ürünlerinde, broşürlüklerde, isimliklerde, sadaka kutularında, gözlük stantlarında, deri lazer kesimlerinde hizmet almak kolay hale getiriliyor.
Her Mağaza Türü İçin Uygun Tabela Modelleri
Hangi ürünü satıyor olursa olsun mağazaların tabelalara ihtiyacı bulunuyor. Özellikle kaliteli duran ve ilgi çekici görünen tabelalar çoğu mağaza sahiplerinin tercihi olabiliyor. Mağazanın yapısına ve mağaza sahibinin zevkine uygun pek çok tabela çeşidi bulunuyor. Farklı renklerle kombin edilip oluşturulan kutu harf tabela, uzun ömürlü ve istendiği takdirde ışıklandırılan alüminyum tabela, daha sade ve havalı görünüme sahip olan ışıksız tabela, birçok ışıklandırma türü ile oluşturulabilen ışıklı tabela ya da göze çarpan neon tabelalar tasarlanabilir. Bu tabelalara pleksi ile ulaşılabiliyor. Bu tabelalar tasarlanırken her renk, şekil, yazı boyutu, amblem tasarımı uygun şekilde oluşturulabiliyor.
Pleksi Ürünlere Erişim Oldukça Kolaydır
Saydam ve yarı saydam olabilen pleksi adı verilen plastik camlar pek çok ürünün yapım aşamasında kullanılabiliyor. Kırılmaz, kolay kolay bozulmaz, kullanımı basit olduğu için tercih edilen bir üründür. Delinebilir, kesilebilir, işlenebilir, dokunulduğunda plastik olduğu düşünülebilir. 1.5- 2 mm kalınlığında düz levhalar şeklinde piyasada bulunuyor. Pleksiden birçok tabela, süs ürünü oluşturulabiliyor. pleksi lazer kesim, pleksi kutu harf, pleksi vakum gibi ürünler oluşturuluyor. Çevrede görülen her maskot ürünün hammaddesi pleksiden yapılabiliyor. Kolay ve zararsız bir üründür.
Pleksi Kullanılan Çeşitli Ürünler
Pleksiler genelde ortalama bir ısı ile yumuşatılıyor ve şekil alması sağlanıyor. Özellikle kadınlar süs eşyası olarak pleksi fanus çeşitlerini kullanabilir. Mevlitlerde, baby shower partilerinde, düğünlerde şeker dağıtılmak istendiği takdirde ortalama boyutta pleksi fanusların içerisine ürün koyularak sunulabiliyor. Kek tabaklarında da koruyucu olarak pleksi fanuslar kullanılabiliyor. Aynı zamanda pleksi ürünleri yiyecek paketlerinde de görmek mümkün oluyor. Renkli ve koruyucu ürünler oluşturulabiliyor. Bunun dışında vakumlu paketlerde pleksiden yapılabiliyor. İçerisine ürün koyularak vakumlama yapılabilir.
__________________
makam odası
iç mimar
dekomotif
dj_ibo_g_h isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla