Konu: Altun Gıda
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 29 Eylül 2018, 23:47   #1
Laplace
Keyifli~Üye
 
Laplace - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 13 Ağustos 2018
Mesajlar: 1.608
Laplace is on a distinguished road
Puanlar: 8.817, Seviye: 1
Puanlar: 8.817, Seviye: 1 Puanlar: 8.817, Seviye: 1 Puanlar: 8.817, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 100%
Etkinlik: 100% Etkinlik: 100% Etkinlik: 100%
Standart Altun Gıda

Has Fındığın Haz Bahçesi

Dünyanın en lezzetli fındığı hiç şüphesiz Giresun Fındığıdır. Bu konuda yapılan çalışmalar bir yana dursun. Satışı yapılan fındık kremaları ve fındık raporlarına bakıldığı zaman bile bu gerçek göze çarpabilir. Bunun dışında son dönemlerde dikkat çeken fındık üzerine yapılmış belgesellerde bile Giresun Fındığı ismini sıklıkla duyar olduk.
Gerçek Giresun Fındığı

Bir ürün yada bir gıda marka olunca orada üretilsin yada üretilmesin tüm ürünler aynı marka ismi ile anılmaktadır. Şimdi hangi fındığa baksak Giresun Fındığı adı karşımıza çıkar. Gerçek anlamda Giresun'un kalbinde üretilen, özenle işlenen ve el değmeden paketlenen bir fındık yemek ister misiniz?

Cevabınız evet ise kesinlikle Altun Gıda'ya yolunuz düşmeli diyoruz. Şu ana kadar tadabileceğiniz en lezzetli Giresun Fındıklarının adresi olarak ön plana çıkan bu marka özenle paketlenen çok lezzetli Giresun fındıklarını size ulaştırmayı amaçlıyor.

Bu konuda yıllardır Giresun'un Tirebolu Bölgesinden özenle toplanan fındıklarını işliyor ve size ulaştırmak için web sitesi üzerinden satışını yapıyor. Dilerseniz instagram hesabımızı takip ederek Dünyanın En Lezzetli Fındığına birkaç tık ile ulaşabilirsiniz.

Detaylı bilgi sahibi olmak ve en lezzetli fındığı tüketmek için yapmanız gereken tek şey adresimizi ziyaret etmek olmalıdır. Kaliteli olana hızlı bir şekilde ulaşmanız için en önemli adımın bu olduğunu düşünüyoruz. Sizde bizimle aynı fikirdeyseniz Altun Gıda'ya bekliyoruz.

https://www.altungida.com.tr/
__________________
ko-cuce
Laplace isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla