Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06 Ekim 2018, 19:00   #1
Laplace
Keyifli~Üye
 
Laplace - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 13 Ağustos 2018
Mesajlar: 1.608
Laplace is on a distinguished road
Puanlar: 8.817, Seviye: 1
Puanlar: 8.817, Seviye: 1 Puanlar: 8.817, Seviye: 1 Puanlar: 8.817, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 100%
Etkinlik: 100% Etkinlik: 100% Etkinlik: 100%
Standart CooLifting Cilt Bakımı Uygulaması

Yeni bir cilt bakım yöntemi olan CooLifting Cilt Bakımı Uygulaması, tek seansla yüzde lift etkisi yaratıp yüz çizgileri yumuşatırken, tedavi kür olarak uygulandığında uzun vadeli anti-aging etki göstermektedir.

Profesyonel cilt bakım tedavileri eskiden sadece cilt yüzeyine etki ederken, yenilikçi teknolojiler sayesinde cildin alt tabakalarına kadar etki etmektedir. CooLifting Cilt Bakımı Uygulamasında, tedavi sırasında cilde basınçlı karbondioksit gazı ile birlikte son derece yüksek konsantrasyonlu aktif maddeler verilmektedir. Sistemin cilde uyguladığı basıncın bir diğer özelliği de cilt ısısını anında düşüren bir soğukluğa sahip olmasıdır. Bu sayede yüzdeki çizgilerin, derin kırışıklıkların pürüzsüzleşmesini sağlayan ve en önemlisi de tek bir seansta gözle görünür genç bir cilt görünümü elde edilmektedir. Haftada bir kez olmak üzere 3-4 seanslık bir kür ise ciltte uzun vadeli bir anti-aging etki yaratmaktadır.

Göz çevresi, alın bölgesi, dudak çevresi ve yanaklara uygulanabilmektedir. Bu bölgelerde lift etkisi yaratırken çizgilerin yumuşamasını, cildin daha canlı ve taze görünmesini sağlar. Tedavi, düşük kaşlarda lift etkisi yaratmakta da etkilidir.

CooLifting Cilt Bakımı Uygulaması, etkisi anında görülebilen teknolojidir. Bu teknolojiyle yüzde oluşan ince çizgilerin belirginliği kaybolmakta, burundan ağız kenarlarına doğru uzanan derin katlar açılmakta ve cilt dokusu daha pürüzsüz ve parlak görünmektedir. İşlem uygulandıktan sonra en iyi etki 12-24 saat sonrasında görülmektedir. Bu nedenle özel günler için uygulamadan faydalanmak istendiği takdirde işlemin bir gün önce yapılması çok daha sağlıklı sonuçlar alınmasını sağlayacaktır.

CooLifting Cilt Bakımı Uygulaması 5-10 dakika arasında tamamlanmaktadır. Hiçbir yan etkisi olmayan işlem sonrasında gündelik yaşantıya hemen geri dönülebilmektedir. Toplam tedavi 3-4 seanstır. Kürü tamamlandıktan sonra olumlu etkileri korumak için ayda bir seans uygulanabilir.

CooLifting Cilt Bakımı Uygulamasında en güvenilir merkez Dr. Özgür Koldaş Tunalı Polikliniği'dir. Uzman ekibiyle CooLifting Cilt Bakımı hakkında merak ettiğiniz tüm bilgilere ulaşabilmek ve hijyenik ortamıyla da güvenle CooLifting Cilt Bakımı Uygulaması yaptırmak için Dr. Özgür Koldaş Tunalı Polikliniği'ni ziyaret edebilirsiniz.
__________________
ko-cuce
Laplace isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla