Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12 Ekim 2018, 21:04   #1
Laplace
Keyifli~Üye
 
Laplace - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 13 Ağustos 2018
Mesajlar: 1.608
Laplace is on a distinguished road
Puanlar: 8.817, Seviye: 1
Puanlar: 8.817, Seviye: 1 Puanlar: 8.817, Seviye: 1 Puanlar: 8.817, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 100%
Etkinlik: 100% Etkinlik: 100% Etkinlik: 100%
Standart Silkroad Private Server'da Oynama

Silkroad private sektörü son senelerde daha fazla gelişerek Türkiye oyun sektörün'de bir yer edindi. Silkroad online forum'ları haliyle arttı.İnternette silkroad online oyununa ait bir çok bilgi ve paylaşım yapıldı. İsro yani offical Silkroad 5 sene kadar önce bitiş noktasına kadar gelmesi ile Private dosyalarının yayılması , Silkroad severleri private serverlara yöneltti.

Zamanın'da 500 bin Online oyuncusu ile Mmorpg sektörünün tepesinde yer alan Silkroad şuanda eski populerliğini yitirdi.Private sektörü yükseldi ve şuanda oyun o yönde gelişiyor diyebiliriz.

Silkroad'da Grafikler/Ses
Oyun grafik ve oynanabilirlik açısından oldukça güçlü ve sesler ise ortalamanın üstünde olarak,eşsiz bir new age stili ile doğu tınıları yakalayıp oyuna gerektiği ambiyansı ve güçlü temayı veriyor.Neredeyse bütün meziyetler(skill),ataklar,ve marifetler(abilities)kendine özgü özel animasyonlar ve seslerle eşsiz bir biçimde donatılmış ve karakter modellemelerine de özenilmiş.

Silkroad'da Karakter Geliştirme
Oyunda karakterlerimizin seviyesine göre ayrı ayrı avantajları bulunan unsurlar vardır. Bu unsurlar güç sstalıklarıyla(Force Masteries-tecniques) doğrudan ilişkilidir,bunlar:Ateş(fire), Buz(cold), Yıldırım(lightning) ve Güç(force), silah ustalıkları ise: Mızrak/Büyük Kılıç(Spear/Glavie),Kılıç/Jilet Kılıç(Sword/Blade),ve Ok(Bow)dur.Sabitlenmiş bir meziyet ustalığı yoktur ve bu tamamen sizin seçiminize bağlıdır.Meziyetler belirli bir ücret karşılığı geri de alınabilir.Meziyet puanlarınız ve deneyim puanlarınız birbirinden ayrı olarak yükselirler,böylece meziyetleriniz seviye atlarken istediğiniz şekilde geliştirebilirsiniz.Bu arada karakter yaratma size birçok size ayrı ayrı seçenekler vererek,kadın-erkek,istediğiniz vücut şekli,ve karakteristik özellikler olan boy ve kilo arasından seçiminizi yapmanıza izin verir.

Silkroad'da Deneyim Kazanma
İpekyolunda karaterinizin kazandığı deneyim puanları tamamen sizin bir kabiliyet üzerindeki en yüksek seviyenizin karakter seviyenizle arasındaki puan farkıyla ilişkilidir.Bir canavarı öldürdüğünüzde oyun sizin en yüksek kabiliyet seviyenizi karakter seviyenizle karşılaştırır.Aradaki fark ne kadar büyük olursa kazanacağınız kabiliyet puanınız artacaktır(böylece kabiliyet puanı biriktirme denilen şey gerçekleştirmiş olacaksınız--sp farming--ki 1 ve 20 leveller arasında yapılması önerilir).Eğer aradaki fark az ise karakter seviyeniz için daha çok deneyim puanı elde edeceksiniz.

silkroad server tanıtım
__________________
ko-cuce
Laplace isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla