Tekil Mesaj gösterimi
Alt 14 Ekim 2018, 23:37   #1
Laplace
Keyifli~Üye
 
Laplace - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 13 Ağustos 2018
Mesajlar: 1.608
Laplace is on a distinguished road
Puanlar: 8.817, Seviye: 1
Puanlar: 8.817, Seviye: 1 Puanlar: 8.817, Seviye: 1 Puanlar: 8.817, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 100%
Etkinlik: 100% Etkinlik: 100% Etkinlik: 100%
Standart Saç simülasyonu - Serkan Bozkurt

Dış görünüm bakımından hiç şüphesiz saçlar büyük önem arz eden konulandan biridir. Bütün insanlar saçlarının dolgun ve sağlıklı görünmesi için her yıl onlarca ürün alıp kullanmakta ve bunun için tonlarca para harcamaktadır. Fakat tüm bu çabaya rağmen bazen istenilen sonuca ulaşmak çok zor olabiliyor. Özellikle kellik ve saç dökülmesi sorunuyla karşı karşıya olan insanlar bu sorunlarını giderme konusunda sorun yaşamakta. Söz dökülmesi çoğunlukla irsi olarak karşımıza çıkıyor fakat stresli bir hayat ve olumsuz çevre koşulları bu sorunun ortaya çıkmasını büyük oranda tetikliyor. Kellik konusunda elbette ki birçok tedavi yöntemi ve farklı çözümler mevcut. Saç ektirme, peruk bunlardan sadece bir kaçı. Fakat bu çözüm yöntemleri ne yazık ki çok fazla tercih edilemiyor. Maliyetleri, çok fazla zaman gerektirmeleri ya da kalıcı bir çözüm olmamaları nedeniyle saç dökülmesi ve kellik sorununa çözüm arayan bireylere yeterince tatmin edici gelmiyor. Bunun yanı sıra yepyeni bir buluş olan saç simülasyonu konuyla ilgili olarak müjde niteliğinde diyebiliriz.

İlk olarak belirtmek gerekir ki saç simülasyonu ya da saç dövmesi olarak adlandırılan bu işlem kesimlikle cerrahi bir müdahale değildir. İşlem sırasında veyahut sonrasında acı çekme durumunuz söz konusu değildir. İşlem esnasında ufak batmalar yaşamanız mümkündür yalnız bu durum biraz da kişinin acı eşiğinin yüksek veya düşük olması ile bağlantılı bir durumdur. İşlem yaklaşık olarak bir buçuk saat kadar bir zamana tekabül eder. Bu süre uzayadabilir, kısaladabilir. Örneğin dökülmeniz çok yoğun ise ya da işlemin uygulanacağı alan geniş bir alansa süre yarım saat kadar uzayabilir. İşlem esnasında kullanılacak olan tüm materyaller kişiye özel olarak ayarlanmaktadır. Saç renginiz, atış sayısı ve bunun gibi durumlar sizin isteğinize ve ihtiyacınıza göre şekillenecektir. Bunun yanı sıra saç simülasyonun en güzel yanı işlemin hemen ardından hayatınıza kaldığınız yerden devam edebilirsiniz. Saç ekiminde yaşanan sıkıntılı bekleme süresi gibi bir süreç gerektirmez.

Fakat her konuda olduğu gibi saç simülasyonu konusunda da dikkat edilmesi gereken önemli noktalar vardır. Örneğin kendinizi işinin ehli olmayan kişilere emanet etmemelisiniz. Hem kullanılacak ürünlerin kalitesi bakımından hem de uygulamayı yapacak kişinin tecrübesi bakımından dikkat etmek gerekir. Aksi takdirde istediğiniz sonuçları elde edemezsiniz ve paranız da boşa gidebilir. Tüm bunlara dikkat ederek sizlerde istediğiniz saçlara iki saat kadar bir zaman içerisinde sahip olabilirsiniz. Bu konuda öncü olan Serkan bozkurt sizlere daha ayrıntılı bilgi verebilir. Merak ettiğiniz tüm konularda güzellik merkezlerini arayarak gerekli bilgiye sahip olabilirsiniz. Sağlıklı ve mutlu günler dilerim.
__________________
ko-cuce
Laplace isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla