Tekil Mesaj gösterimi
Alt 15 Ekim 2018, 10:52   #1
Laplace
Keyifli~Üye
 
Laplace - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 13 Ağustos 2018
Mesajlar: 1.608
Laplace is on a distinguished road
Puanlar: 8.817, Seviye: 1
Puanlar: 8.817, Seviye: 1 Puanlar: 8.817, Seviye: 1 Puanlar: 8.817, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 100%
Etkinlik: 100% Etkinlik: 100% Etkinlik: 100%
Standart evden eve nakliyat

Uluslararası taşıma seçeneklerinin yanı sıra, yükün taşındığı ülkenin değişik bölgelerine de evden eve nakliyat firmaları hizmeti götürmekteyiz. Bölgesel kategorideki bu etkili çözüm seçeneklerimiz, Rusya ve Kazakistan gibi zorlu doğa koşullarına sahip ülkelerde, aynı kalitede sürdürülmeye devam etmektedir.

Kişisel Çözüm

Taşıma hizmetleri kategorisinde, kişilere ve şirketlere özel taşıma işlemini, problemsiz bir şekilde çözmeye devam ediyoruz. Hizmette kaliteyi çalışma prensibi haline getiren konunun uzmanı evden eve nakliyat firmamız, komple taşıma seçeneklerini, kolay ve etkili bir şekilde gerçekleştirmektedir. 24 saat hizmet anlayışı ile araçlarımız gece gündüz sürekli yük taşımaktadır. Söz verilen zamanda eşyaları teslim alan şirketimiz, söz verilen zamanda eşya teslimatı gerçekleştirmektedir.

Pratik Taşıma Sistemi Parsiyel Taşıma

Bir güzergah üzerinde bulunan birçok farklı noktaya eşya taşıma hizmeti, nakliye dünyasında en çok tercih edilen hizmetlerdendir. Bu hizmetin en önemle özelliği, bir araca birden fazla kişinin eşyası yüklenmektedir. Kazakistan ve Rusya arasında hizmet veren evden eve nakliyat fiyatları için şirketimiz, parsiyel taşıma hizmetiyle, ekonomik ve pratik çözüm yöntemlerini, kolay bir şekilde hazırlamaktadır. Etkili hizmet anlayışı ile nakliye kategorisinde çözüm üretmeye devam eden firmamız, özel paketleme, eşyaların kırılganlık özelliğine göre yüklenmesi ve zamanında eşyanın teslimatı gibi konularda gerekli özeni göstermektedir. Bütün hava koşullarında aynı özveri ile çözüm üreten şoför kadromuz, kötü hava koşullarında alınması gereken bütün önlemleri almaktadır. Ayrıca güvenli taşıma için gerekli olan özel yöntemler, pratik bir şekilde uygulanmaktadır.

Etkili Bölgesel Çalışmalar

Son model araç filosu ile hizmet veren şirketimiz, sektörel kategoride profesyonel çözüm yöntemlerini tercih ederek, Rusya ve Kazakistan bölgelerine nakliye hizmeti götürmektedir. Uluslararası kategoride, güvenli taşıma, gerekli belgelerin tamamlanması, zamanında teslimat ve uygun fiyat avantajları gibi konularda, güncel çözüm yöntemlerini geliştirmeye devam etmektedir. Her zaman yenilenen araç filosu ile profesyonel şoför kadrosuyla, taşıma hizmetlerinde istediğiniz kaliteli çözümleri pratik bir şekilde sunmaya devam ediyoruz. Eşyanın özelliklerine göre istifleme, özel paketleme ve taşıma seçenekleri, nakliye kategorisinde etkili çözüm seçeneklerini bir araya getirmektedir. Yeni araçların yanı sıra, bu sektörde meydana gelen bütün yeni gelişmelerle, iş kalitemizi sürekli olarak geliştirmeye deva ediyoruz.

Özel Taşıma Hizmeti

Gıda sektöründe özel taşıma hizmeti gerektiren bütün gıdalar için frigolu nakliye hizmeti sunuyoruz. Bu hizmet için tercih edilen araçlar, diğer araçlara göre farklı özelliklere sahiptir. Sıfırın altında 5 derece ile +18 derece arasında sıcaklıklarda taşınması gereken gıdalar, pratik bir şekilde taşınmaktadır. Belli bir sıcaklıkta korunabilen et, tavuk ve balık gibi birçok ürünlerin yanı sıra, birçok bakliyat ürün seçenekleri, frigolu taşıma hizmetleriyle, problemsiz bir şekilde taşınmaktadır. Taşıma hizmetlerinde, gerekli bütün çözüm yöntemleri, pratik bir şekilde uygulanmaktadır. Hizmet kalitesini sürekli olarak geliştirmeye devam eden firmamız, kısa zamanda nakliye çözümleri geliştirmektedir.
__________________
ko-cuce
Laplace isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla