Tekil Mesaj gösterimi
Alt 19 Ekim 2018, 09:34   #1
Laplace
Keyifli~Üye
 
Laplace - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 13 Ağustos 2018
Mesajlar: 1.608
Laplace is on a distinguished road
Puanlar: 8.817, Seviye: 1
Puanlar: 8.817, Seviye: 1 Puanlar: 8.817, Seviye: 1 Puanlar: 8.817, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 100%
Etkinlik: 100% Etkinlik: 100% Etkinlik: 100%
Standart Silivri avukat

Avukattan destek almaya karar verdiğiniz anda aklınıza “ en iyi avukat kim? “ veya “ istediğim sonucu hangi avukat alabilir?” gibi sorular gelir. Elbette bu sorunun net bir cevabı yoktur. Ancak gerek boşanma avukatı, gerek icra avukatı gerekse de ceza avukatı seçimi yaparken belirli kriterlere dikkat edebilirsiniz. Çalışmayı düşündüğünüz avukatın öncelikle şeffaf olmasına özen gösterin. Çünkü her dava kesin kazanılacak dava olmayabilir veya açtığınız davanın sonrasında size maddi yaptırımları olabilir. Bu gibi durumları dava öncesinde öğrenmezseniz sonrasında istenmeyen durumlarla karşılaşabilirsiniz.

Bir diğer kriter ise avukatın yenilikçi olmasıdır. Hukuk canlı bir olgudur, sürekli değişir ve gelişir. Avukatınızın güncel değişiklikleri takip etmesi , size büyük avantaj sağlar. Bu tür kriterleri arttırabilmekte mümkündür fakat yukarıdaki iki kriter olmazsa olmazdır.

Bu bağlamda yaşadığım çevreden örnek vermem gerekirse, Silivri avukat seçiminde size yardımcı olabilecek bir avukat önerim mevcut. Bilgiç Hukuk Bürosu’nun kurucusu Avukat Ezgi Merve BİLGİÇ özellikle de Silivri’de avukat arayanlar için bulunmaz bir avukattır.

Avukat Ezgi Merve Bilgiç, özellikle ceza avukatı olarak tanınmaktadır. Silivri ceza avukatı diye arattığınızda bir çok arama motorunda da ilk sıra da yer almaktadır. Ben bu başarısını detaycı olmasına ve dosyalarına çok iyi çalışmasına bağlıyorum.

Ayrıca gördüğüm kadarıyla Avukat Ezgi Merve Bilgiç, çok iyi bir boşanma avukatıdır. Yüksek ikna kabiliyeti ile muhattaplarını anlaşmalı boşanmaya ikna eder ve sürecin kısa süre de sonlandırılmasına katkı sağlar. Silivri boşanma avukatı diye arttığımızda yapılan yorumlardan bunu anlıyoruz.

Silivri avukat arayışında ceza avukatı ve boşanma avukatı olarak kendisini kesinlikle tavsiye ederim. Çözüm odaklı çalışması, müvekkillerini sürekli bilgilendirmesi, şeffaf ve güvenilir oluşuyla farkını ortaya koyan Avukat Ezgi Merve BİLGİÇ ile iletişim kurmak isterseniz http://www.avukatsilivri.com adresinden ulaşabilirsiniz.
__________________
ko-cuce
Laplace isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla