Konu: Baby Face
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 19 Ekim 2018, 20:25   #1
Laplace
Keyifli~Üye
 
Laplace - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 13 Ağustos 2018
Mesajlar: 1.608
Laplace is on a distinguished road
Puanlar: 8.817, Seviye: 1
Puanlar: 8.817, Seviye: 1 Puanlar: 8.817, Seviye: 1 Puanlar: 8.817, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 100%
Etkinlik: 100% Etkinlik: 100% Etkinlik: 100%
Standart Baby Face

Bir cilt yenileme lazeridir. Thulium lazer teknolojisinin yardımıyla etkili anti-aging maddeleri cildin alt katmanlarına ulaştırarak optimum fayda sağlıyor.

Cilt lekelerini gidermeye yönelik yaptığımız lazer uygulamaları temel olarak lekelerin bölünmesi, parçalanması prensibine dayanır. Baby Face Thulium Lazeri, diğer lazer uygulamalarından farklı olarak ciltte kontrollü ufak zedelenmeler oluşturup, kişinin vücudundaki makrofaj denilen bağışıklık sisteminin parçalama görevini üstlenen hücrelerinin sorunlu (lekeli) bölgeye yönlendirilmesi prensibine dayanır. Thulium lazerin etkisinin arkasında yatan mekanizma kişinin kendi vücudundaki yenileyici ve iyileştirici hücrelerin tetiklenmesinler. Thulium lazeri cilt lekelerinin tedavisi, yanık ve akne skarı, anti-aging tedavisi ve ince kırışıklıkların tedavisinde kullanılabilmekte ve olumlu etkileri ilk seanstan itibaren izlenmektedir.

Baby Face Bakımının Önemi
Parlak ve genç kalma özelliğini koruyabilen, canlı, nemli, dolgun ve eşit tona sahip bir cilde sahip olmak istiyorsak bakım konusunu es geçmemek doğru bir karar olacaktır. Cildimize iyi bakmak için pek çok kozmetik ürününden faydalanıyoruz. Bu kullandığımız ürünlerin cildimizin yüzeyinde kalmayarak alt katmanlara ulaşması ayrı bir önem taşımaktadır.

Baby Face Ne İşe Yarar?
Baby Face; 1927nm dalga boyuna sahip thulium lazer ile yapılan bir cilt bakım ve yenileme sistemidir. Bu sistemde thulium lazer ışınları ile deride mikro-kanallar açılmakta ve cildin sorununa göre seçilen A vitamini, C vitamini, Tranexamicacid; Resveratrol, kök hücre içeren nano partiküküllü Lasemd ampulleri cilde yedirilmektedir. Hem thulium lazerin etkisinden hem de ampüllerin antioksidan; anti-aging ve aydınlatıcı etkisinden faydanılmaktadır.
• Öncelikle tedavi süresinin kısa olması (10-15 dakika süre)
• Ağrısız bir yöntem olması nedeniyle anesteziye ihtiyaç duyulmaması
• Kısa sürede geçen hafif bir kızarıklıktan başka herhangi bir yan etkinin olmaması ve tedavinin sonrasında günlük yaşama geri dönülebilmesi
• Thulium lazerin etkisi ve kullanılan kozmesötiklerin ciltte emilmesi için ideal ortamı sağlayarak, içten dışa doğru iyileşmeyi hızlandırması

Baby Face Nasıl Uygulanır?
Bakım iki aşamada yapılır. İlk aşamasını cildin duruma göre thulium lazer ışığı ile cildin yüzeyinde oldukça küçük çapta dakikada 6.000 adet yarattığı mikrokanallar açılır, bu arada cildin sorununa göre seçilen uygun farmesötik ürün (LASEMD Ampülleri) hazırlanır. 4-6 dakikalık thulium lazer uygulamalarının ardından ikinci aşamada cildin ihtiyacına göre thulium lazer desteği ile açılan deliklerden cilt altına kendi özel ürünleri yedirilir, sonrasında ortalama 10 dakika maskesi uygulanır.


Baby Face Nerelerde Kullanılır?
Klasik cilt bakımına destek olarak,
Gözenek ve cilt sıkılaştırma,
Ciltte beyazlatılmasında,
Cildi parlatmasa,
Kırışıklık gidermede,
Anti-aging bakımlarda,
Melazma tedavisine destek olarak,
Pigment azaltılmasında,
Skar dokuların azaltılmasında,
Boyun ve dekolte bakımında,
Boyun gençleştirmede kullanılmaktadır.

Baby Face Kaç Seans Uygulanmaktadır?
Kişinin cildindeki sorununa bağlı olarak 1-2 hafta aralıklarla 3-4 seans uygulanabilir.
Tek seans bile sonuçları açısından oldukça tatminkardır.

Baby Face Nerede Yaptırılır?
Baby Face Cilt Bakımı uygulamasını Ankara'da güvenle yaptırabileceğiniz merkez Dr. Özgür Koldaş Tunalı Polikliniğidir. Deneyimli personeli, hijyenik ve nezih ortamıyla güvenle gidebileceğiniz ve uygulamayı yaptırabileceğiniz bir yerdir. Baby Face hakkında merak ettiklerinizi sormak ve bilgi almak için internet sitesini ziyaret edebilirsiniz.
www.ozgurkoldas.com.tr
__________________
ko-cuce
Laplace isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla