Tekil Mesaj gösterimi
Alt 19 Ekim 2018, 20:40   #1
Laplace
Keyifli~Üye
 
Laplace - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 13 Ağustos 2018
Mesajlar: 1.608
Laplace is on a distinguished road
Puanlar: 8.817, Seviye: 1
Puanlar: 8.817, Seviye: 1 Puanlar: 8.817, Seviye: 1 Puanlar: 8.817, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 100%
Etkinlik: 100% Etkinlik: 100% Etkinlik: 100%
Standart Thulium Lazer Baby Face

Değişmez kıyafetimiz derimiz iç ve dış yaşlanma etkilerine karşı koyabilmesi dokunun kendini yenileyebilmesi sayesinde mümkündür.

Thulium Lazer Baby Face lazer destekli cilt bakımı, gözenek sıkılaştırma, leke azaltma, yaşlılık lekeleri, güneş lekeleri tedavisinde oldukça etkili FDA onaylı bir teknolojidir.

Thulium lazer ciltte dakikada 6000 mikro kanallar açar ve bu işlem yaklaşık 5 dakika sürer, yani ortalama ciltte 30.000 mikro kanal açılır.

Thulium Lazer Baby Face derideki tamir sürecini uyarırken, hızla iyileşmeyi sağlayan çok küçük çapta kanallar açabilen yüksek teknoloji bir cihazdır. Sistemin ikinci aşamasında açılan kanallardan özel ürünlerin deri altına verilmesi yer alır.

Klasik cilt bakımlarında uygulama yapan kişiye bağlı çok değişken sonuç ve ürünlerin yeterince derin tabakalara iletilememesi söz konusudur. Cilt yenileyici lazerlerin estetikte sağladığı pek çok faydaya karşın sonrasında görülebilen yara ve kabuklanma nedeni ile sosyal hayata bir süre ara vermek gerekebilir.

Thulium Lazer Baby Face ile standardize edilmiş nitelikli bir uygulama gündelik hayattan kopmadan, üstelik çok kısa sürede yapılabilmektedir. Hatta pek çok cilt bakımından dahi daha konforlu olarak gündelik hayata dönülebilmektedir. Sonuç olarak Thulium Lazer Baby Face zengin uygulama çeşitliği ile lazer destekli bir cilt bakımından başlayarak pek çok durumda tedavi seçeneği olarak kullanılabilecek geniş bir yelpaze sunmaktadır.

Thulium Lazer Baby Face ile;

- Daha kısa süren seanslar ile zaman kaybını önlüyor olacaksınız. Her bir seans ortalama olarak 6 dakika civarı sürüyor olacak.
- Acı hissedilmeyecek ve keyifli bir 6 dakika geçiriyor olacaksınız.
- Çok kısa süreli bir kızarıklık sonucu sizi rahatsız edecek bir görsellik olmayacak ve dolayısı ile kimseye cilt bakımı yaptırdığınızı bile söylemenize gerek kalmayacak.
- İçten dışa bakım ve yenilenme süreci ile en başarılı sonuçlar alınıyor olacak.
- Kısaca tercih edeceğiniz Thulium Lazer Baby Face cilt bakımı ile cildinize tazelik ve fresh bir görüntü katacak, kırışıklıklarınızın azalmasına katkı sağlayacak, cilt gevşeklikleri için çözüm bulacak kısaca cildinizin daha da gençleşmesini sağlıyor olacaksınız.

Thulium Lazer Baby Face uygulamasını Ankara'da güvenle yaptırabileceğiniz merkez Dr. Özgür Koldaş Tunalı Polikliniğidir. Deneyimli personeli, hijyenik ve nezih ortamıyla güvenle gidebileceğiniz ve uygulamayı yaptırabileceğiniz bir yerdir. Thulium Lazer Baby Face hakkında merak ettiklerinizi sormak ve bilgi almak için internet sitesini ziyaret edebilirsiniz.

www.ozgurkoldas.com.tr
__________________
ko-cuce
Laplace isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla