Tekil Mesaj gösterimi
Alt 25 Ekim 2018, 15:03   #1
dj_ibo_g_h
Keyifli~Üye
 
dj_ibo_g_h - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 20 Nisan 2012
Mesajlar: 2.705
dj_ibo_g_h is on a distinguished road
Puanlar: 35.992, Seviye: 1
Puanlar: 35.992, Seviye: 1 Puanlar: 35.992, Seviye: 1 Puanlar: 35.992, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 99%
Etkinlik: 99% Etkinlik: 99% Etkinlik: 99%
Standart Beşiktaş'a Gönülden Bağlılık Besiktashaberi.com’dan Takip Edilir

Futbol tutkusu ülkemizde bilinen bir gerçektir. Özellikle derbi maçlar olduğunda takım taraftarları tuttuğu takımın maçı olmasa dahi o derbi kaçırmaz. Beşiktaş'ta derbi maç oynayan takımlardan biridir ve taraftar sayısı oldukça fazladır. Besiktashaberi.com sitesini Beşiktaş'a gönül verenler için kurduk. Beşiktaş'ı seven, Beşiktaş takımını tutan veya Beşiktaş'la ilgili gelişmeleri öğrenmek isteyen tüm kişiler Beşiktaş haberi veren sitemizi ziyaret edebilir. Sitemizi yalın ve kaliteli bir Türkçe ile, Beşiktaş hakkında tüm detayları açıklayarak oluşturduk. Başkanından futbolcusuna, teknik direktöründen Beşiktaş'ın oynadığı maçlara, yenilgisinden galibiyetine ve hatalarına kadar Beşiktaş'a özel tüm gelişmeleri Beşiktaş haber sitemiz https://www.besiktashaberi.com dan öğrenebilirsiniz.
Beşiktaş'ta Neler Oluyor?
Beşiktaş hakkındaki tüm gelişmeleri sitemiz üzerinden öğrenebilir, Beşiktaş'ın başarısızlığının sebebi kim, Şenol Güneş Lens'i neden oynatıyor, başkan Fikret Orman'ın başarısızlığı, Fikret Orman ile Şenol Güneş arasındaki görüş ayrılıkları, Larin'i kim aldı, Love iyi bir oyuncu mu, Şenol Güneş ne zaman gidecek, Beşiktaş bu oyunları ile şampiyon olur mu, Beşiktaş'a yakışmayan oyun şekli ve futbolcuların başarısızlığı gibi tüm sorularınıza sitemizden cevap alabilirsiniz. Sitemiz Beşiktaş taraftarı olan editörlerimiz tarafından kurulmuştur ve Beşiktaş haberleri doğru olarak tüm okuyuculara ve taraftarlara iletilmektedir.
Beşiktaş'ın Taktikleri Doğru Mu?
Bazı taraftarlar takımlarını yanlışları ile sever ve hatalarını görmezden gelir, bazı taraftarlar ise yanlışı görür ve takımını eleştirir. Sitemiz üzerinden Beşiktaş'ın tüm yanlışlarını öğrenebilir ve nasıl düzeleceği hakkında fikirler edinebilirsiniz. Beşiktaş'ın şampiyon olabilmek için neler yapması gerektiği, taktiklerinin neler olduğu, Şenol Güneş'in ne yapmaya çalıştığı ve futbolcularla ilgili yapılması gerekenler hakkında sitemizden bilgi alabilirsiniz. Şenol Güneş kendi transfer ettiği oyunculara mı hep şans veriyor gibi taraftarların aklını kurcalayan tüm konulara sitemiz açıklık getiriyor. En kaliteli görseller, videolu paylaşımlar ve hiç kimsenin bilmediği konulara sitemiz üzerinden ulaşabilirsiniz.
Beşiktaş'ta Son Durum
Beşiktaş'ın maçları, galibiyeti, mağlubiyeti, yanlışları, doğruları ve Beşiktaş'ın son durumu hakkında sitemizi inceleyerek bilgi sahibi olabilirsiniz. Beşiktaş neden kaliteli futbolcu alamıyor, maddi durumu kötü mü, Fikret Orman Beşiktaş başkanlığında başarılı değilmi, Beşiktaş Avrupa kupalarında başarılı mı, Beşiktaş'ta anlaşılmayan sıkıntının sebebi ne ve daha bir çok arka plan soruların cevaplarına sitemizi inceleyerek ulaşabilirsiniz.
__________________
makam odası
iç mimar
dekomotif
dj_ibo_g_h isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla