Konu: Nehir Kazan
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 29 Ekim 2018, 23:52   #1
Laplace
Keyifli~Üye
 
Laplace - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 13 Ağustos 2018
Mesajlar: 1.608
Laplace is on a distinguished road
Puanlar: 8.817, Seviye: 1
Puanlar: 8.817, Seviye: 1 Puanlar: 8.817, Seviye: 1 Puanlar: 8.817, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 100%
Etkinlik: 100% Etkinlik: 100% Etkinlik: 100%
Standart Nehir Kazan

Firmamız Ankara Ostim Organize sanayide faaliyet göstermekte olup ana üretim konusu Kalorifer ve buhar kazanı imalatı Yeraltı ve yer üstü akaryakıt tankları imalatı Boyler ve eşanjör imalatı ve bu ürettiği ürünlerle ilgili tamir ve bakım ve kurulum hizmetleri yer almaktadır.

10 yıllık Kazan imalat ve satış tecrübesiyle NEHİR KAZAN MAKİNA SANAYİ unvanı ile siz değerli müşterilerimize yalnızca ürün satışı değil aynı zamanda satış sonrası kazan tamiri, kazan boru değişimi, ankara kazan servisi ve montaj desteği vermektedir. Ankara da Kazan İmalatı, Kalorifer Kazan Tamiri ve servis hizmetleri konusunda birçok kurum, site ve konuta hizmet vermekteyiz. Yapmış olduğumuz kazan imalatları Tank İmalatları ilgili ürün standartlarındadır.

Kazan ve Tank İmalatında kullanmış olduğumuz tüm hammadde ve yardımcı malzemeler ilgili ürün standardına uygun ve sertifikalı olup montaj tamir ve servis elemanlarımız sertifikalı ve minimum 10 yıllık imalat tecrübelidir.

Türkiye geneli tüm illerimize servis hizmetimiz mevcuttur. Kazan ve tank imalatlarımızı yerinde de yapmaktayız.

Müşteri portföyümüz Bireysel ısınma - Toplu Konut ısıtma sistemleri - Endüstriyel ısı ve buhar ihtiyacı olan fabrikalar ve kamu kuruluşlarıdır.
__________________
ko-cuce
Laplace isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla