Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12 Kasım 2018, 14:07   #1
dj_ibo_g_h
Keyifli~Üye
 
dj_ibo_g_h - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 20 Nisan 2012
Mesajlar: 2.705
dj_ibo_g_h is on a distinguished road
Puanlar: 35.992, Seviye: 1
Puanlar: 35.992, Seviye: 1 Puanlar: 35.992, Seviye: 1 Puanlar: 35.992, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 99%
Etkinlik: 99% Etkinlik: 99% Etkinlik: 99%
Standart Internette blog açıp yazı yazmak için başlangıç ipuçları

Bloglama, sıradan iş insanına karşı zor bir teknoloji biçimi gibi görünebilir, ancak bu gerçeklerden uzaktır. Çevrimiçi bloglar, bir web sitesi sahibi ile URL’yi tıklamayı tercih eden ziyaretçiler arasında yalnızca bir iletişim şeklidir. Bilgilendirici ve eğlenceli blog yazıları oluşturarak zaman ayırmaya değer olun. Nasıl olduğunu öğrenmek için okumaya devam edin.

https://www.besiktashaberi.com/ricar...-fenomen-oldu/ Bir blog çalıştırırken sürekli olarak yayınladığınızdan emin olun. İçeriği düzenli olarak yayınlamıyorsanız, site trafiğiniz oldukça hızlı bir şekilde azalacaktır. Ayrıca, ziyaretçi defteriniz veya iletişim bilgileriniz de yayınlanır, böylece kitleniz etkileşimde bulunabilir ve geri bildirim sağlayabilir. Eğer okuyucularınız cevabınız ile mutlularsa, geri dönmeleri daha olasıdır.

Başlıklar, okurlarınızın ilk önce okudukları şeydir. Yem gibi davranıyorlar. Yeminiz iyi ise, blog yayınına da "ısırır". Ancak, başlığınız sıkıcı, tekrarlayan, sıradan, öngörülebilir veya hiç merak uyandırmıyorsa, okuyucularınız tüm şeyi atlamaya karar verebilir.

Blogunuzun hedeflerini ayarlayın. Kazanmak istediğiniz hedefleri belirlemek, üretkenliğinizi artırmaya doğru ilerleyecektir. Belirli bir haftada kaç yayın yapmak istediğinize karar verin. Odağınızın ne olacağını ve hangi anahtar kelimeleri hedeflediğinizi belirleyin. Hedeflerinize ulaşmak için zaman ayırmak, sizi odaklanmaya ve verimli bir şekilde bloglamaya devam edecektir.

Uzun mesafe için blog yapmayı planlıyorsanız, bir alan adına yatırım yapın. Kendi adınızı satın almak oldukça ucuz ve size daha profesyonel bir görünüm kazandıracak. İnsanların akıllarında tutması da daha kolay olacaktır; Bu, başlık için alakalı ifadeler kullanırsanız veya şirketinizin adını kullanırsanız özellikle doğrudur.
Yaptığınız her şey bir blog konusu olabilir. Bilgisayardan uzaktayken not alın, bir gönderiye dönüşebilecek bir fikri kaçırırsanız. Özneleriniz için her zaman gözlerinizi açık tutmak istersiniz. Yazmak kolay bir kısımdır, genellikle yazarın bloğuna yol açan ilk konsept ile ortaya çıkar.

Twitter'daki en güncel gönderilerinizin ilgisini artırmak için Twitter özetini kullanın. Bunu söyledikten sonra, sadece Twitter beslemesini kullanmadığınızdan emin olmalısınız. Twitter'da gerçek bir kişi olmak, her şeyden önce yapmanız gereken ilk şey. Aksi takdirde, Twitter beslemesi size yardımcı olmaz.

İyi bir yazar olmak istiyorsanız, iyi bir okuyucu olmanız önemlidir. Yazdıklarınızı gerçekten okumak için zaman ayırın ve keyfini çıkarın. Bir ziyaretçinin bakış açısından okuyabildiğinizde, yazma stilinizde yapmanız gereken değişiklikleri daha iyi anlayabileceksiniz.

Stres düzeyinizi minimumda tutun. Çok stresli iseniz, çok iyi yazamayacaksınız. Düşünceleriniz kolayca gelmeyecektir, zihniniz vurgulandığınız şey üzerinde olacaktır. Bazı rahatlama aktivitelerine katılmak için gününüzden biraz zaman ayırın.

Sayfanızda görsel ilgiyi artırmak için boş alan kullanın. Basılı kopya malzemesi üretenlerin belirli formatlama kurallarına uymalarının bir nedeni vardır. Kenar boşlukları, satırlar ve metin blokları arasındaki boşluk ve hatta cümleler arasındaki boşluk, blogunuzun genel görsel etkisi için önemlidir.

Birçok kişi, bir anahtar kelime zengin URL'ye sahip olmanın önemini göz ardı eder. Makalenizle alakalı anahtar kelimelere sahip bir URL'ye sahip olmak, sitenizin çeşitli arama motorlarında internette arama yapan biri tarafından görülme olasılığını anında artıracaktır. Bu, blogunuz için görüntülemenizi artıracak basit bir adımdır.

Okurlarınızın blogunuzda yorum yapmasına izin verin. Okuyucu, yorum yapmaya teşvik ederseniz, blogunuzda önemli katılımcılar gibi hissedecektir. Her zaman yorumlarını da yanıtlamaya çalışın. Bu, okuyucularınızın bir topluluğun parçası olduklarını hissetmelerini sağlayacak ve sohbet etmeye devam etmek için blogunuzu ziyaret etmeye devam etmek isteyeceklerdir.

Bu makalede öğrenilen teknikleri kendi bloglama çabalarına uygulamak için zaman ayırın. Yakında satışların artması ve siz ve şirketinizle kişisel bir bağlantısı olan daha memnun müşterilerden faydalanacaksınız. Bugün yenilenen güven ve yeni bir yaklaşımla blog yazmaya başlayın.
__________________
makam odası
iç mimar
dekomotif
dj_ibo_g_h isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla