Tekil Mesaj gösterimi
Alt 13 Kasım 2018, 19:25   #1
cambazoglu
Keyifli~Üye
 
cambazoglu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 22 Eylül 2018
Mesajlar: 39
cambazoglu is on a distinguished road
Puanlar: 445, Seviye: 1
Puanlar: 445, Seviye: 1 Puanlar: 445, Seviye: 1 Puanlar: 445, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 33%
Etkinlik: 33% Etkinlik: 33% Etkinlik: 33%
Standart Playstation tamiri Garantisi

Playstation Tamiri

Playstation tamiri işlerinizi yaptırabileceğiniz servisimiz sayesinde artık oyunlarınıza kaldığınız yerden devam edebilirsiniz.

Piyasaya sürüldüğü ilk günden bu yana oyun severlerde bağımlılık haline gelen Playstation özellikle son dönemlerde çıkan oyunlarla birlikte daha gerçekçi oyunların oynanabilmesi sağlanmaktadır. Bu şekilde eğlenceli zaman geçirebileceğiniz oyun konsollarınızın arızalanmaları da hiç istenmeyecek bir durum olacaktır. Ancak bunun için artık endişelenmenize gerek yok. Alanında uzman ekiplerimiz tarafından kontrol edilecek olan cihazlarınız kısa süreler içerisinde sorun yaşanmadan çözülebilecektir. Siz de bütün Playstation modelleri ve arızaları ile ilgili bilgi almak için www.ps4servisi.com internet sitemizi ziyaret ederek bilgi alabilirsiniz.

Neden Playstation tamiri?

Oyun konsollarınızda yaşadığınız arızalarla ilgili mutlaka bizlerden bilgi almalısınız. Peki ama neden? Vermiş olduğumuz hizmetler diğer servislere göre deneyimli ekipler tarafından uygun fiyatlı olacaktır. Aynı zamanda aldığınız hizmetler için bizlerden garanti de alabileceksiniz. Bununla birlikte arızalanan cihazlarının arıza tespiti için bizlere ücretsiz olarak kargo edebileceksiniz. Kargo ücretleri tarafımızdan karşılanacaktır. Deneyimli ekiplerimizin verdiği hizmetler yüksek kalitede olduğu için Playstation tamiri ve arızaların çözümü noktasında daha etkin çözümlerin alınabilmesi de mümkün olabilmektedir.

Playstation cihazlarınızda yaşadığınız sorunların çözümü için alanında uzman ekiplerimizden kaliteli hizmet alabilirsiniz. Alacağınız bu hizmetler sonucunda arızalar giderilebileceği gibi kısa süreler içerisinde aynı arızadan dolayı tekrar sorun yaşamanız da engellenmektedir. Bu şekilde siz de oyunlarınıza kaldığınız yerden kısa süreler içerisinde devam edebileceksiniz.

Playstation tamiri Garantisi

Servisimizde yaptırmış olduğunuz tamir işlemleri garantili olarak yapılmaktadır. Aldığınız tamir hizmeti için 2 yıl boyunca tekrar aynı parçadan dolayı sorun yaşamayacağınızın garantisi verdiğimiz kaliteli hizmete olan güvenimiz sayesinde verilmektedir. Yaptığımız işlemlere olan güvenimiz sayesinde bu tarz garantileri alabiliyorsunuz. Alanında uzman ekiplerimiz tarafından yapılan tamir işlemleri ile cihazınızın ilk günkü gibi olması sağlanabilmektedir. Diğer servislere oranla daha uygun fiyatlı tamirleri de bizim aracılığımız ile yaptırabilirsiniz.

Oyun konsolunuzla ara vermeden oyun oynayabilmeniz için bakımlarının ve yaşanılan arızaların zamanında çözülmeleri gerekmektedir. Bunun için Playstation tamiri için 0532 305 62 82 numaralı telefonumuzdan ve www.ps4servisi.com internet adresimizden kaliteli hizmet için bizlere 7/24 ulaşabilirsiniz.

HEMEN TIKLAYINIZ: https://ps4tamiri.com
cambazoglu isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla