Tekil Mesaj gösterimi
Alt 14 Kasım 2018, 02:03   #1
cambazoglu
Keyifli~Üye
 
cambazoglu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 22 Eylül 2018
Mesajlar: 39
cambazoglu is on a distinguished road
Puanlar: 445, Seviye: 1
Puanlar: 445, Seviye: 1 Puanlar: 445, Seviye: 1 Puanlar: 445, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 33%
Etkinlik: 33% Etkinlik: 33% Etkinlik: 33%
Standart Telefon Takip Casus Yazılım

Telefon takip kelimesi, ülkemizde birçok insanın yabancı olmadığı bir teknolojiyi ifade etmektedir. Türkiye'deki insanlar bu kelimeye yabancı değillerdir ancak yazımızda bahsedeceğimiz özelliklere de şaşırabilirler. Teknolojinin gelişmesiyle birlikte telefon takip de yazılımlar aracılığı ile sağlanmaya başlanmıştır. Buna bağlı olarak casus yazılımda denilen telefon takip programları piyasadaki yerini almıştır ve insanların çeşitli ihtiyaçlarını karşılamaya yönelik olarak birçok kadın ve erkek tarafından kullanılmaktadır.

Telefon takip programları aynı zamanda casus telefon olarak da bilinmektedir. Küçük bir yazılımın yüklenmesi sonucu, yüklendiği akıllı telefonda uzun süre sorunsuzca çalışabilmektedir. Birçok özelliğe sahiptir. En cezbedici özelliklerinden biri hiçbir koşulda takip ettiğiniz kişinin bir şekilde takip edildiğini fark edemiyor olmasıdır. Tercih sebebi olmasını sağlayan bir diğer etken ise uzaktan kontrolle takip imkânı sağlamasıdır. Bu sayede nerede olursanız olun, istediğiniz zaman istediğiniz gibi takibinize devam edebilirsiniz. Erişiminize sunulacak olan kolay bir panel size bu konuda yardımcı olacak.

Telefon takip programı ile telefon dinleme yapabilir, eğer anlık olarak dinleyemiyorsanız görüşme kaydetmeseçeneğini kullanabilirsiniz. Telefonlarda bulunan GPS özelliği sayesinde dilediğiniz zaman ayrıntılı olarak konum bilgilerine erişebilir; mahalle, cadde ve sokak gibi ayrıntılı bilgileri öğrenebilirsiniz. Telefonun rehberini görüntüleyebilir, hangi numara hangi isimle kaydedildiyse bunu bilebilirsiniz.

Ayrıca Facebook uygulaması üzerinden gelen ve giden tüm içerik ile günümüzün çok kullanılan çevrimiçi mesajlaşma uygulamalarından başta Whatsapp olmak üzere, Line, Viber, Skype, Hangout, Kik, Hike gibi uygulamalar üzerinden gelen ve giden ses, fotoğraf, video, dosya ile tüm yazışmaları görüntüleyebilirsiniz. Dilediğiniz zaman casus fotoğraf kaydı alarak takip ettiğiniz kişinin bulunduğu ortamın görüntüsüne ulaşabilirsiniz.

Telefonda bulunan galeriye ve ses kütüphanesine ulaşabilir; buna bağlı olarak tüm resim, fotoğraf, video ve ses kayıtlarını görebilirsiniz. Ayrıntılı olarak SMS kayıtlarına ulaşabilirsiniz. Kim, ne zaman mesaj atmış ve ne yazmış öğrenebilirsiniz. Arama kayıtlarına da kolaylıkla ulaşabilir; hangi numara, ne zaman aramış ve kaç dakika görüşme devam etmiş gibi sorularınıza kolaylıkla yanıt bulabilirsiniz. Üstelik siz tüm bunları yaparken herhangi bir teknik bilgi sahibi olmanız da gerekmez; tek başınıza kolaylıkla halledebilirsiniz!

Sitemizi Ziyaret edin: https://telefontakipetme.com
cambazoglu isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla