Tekil Mesaj gösterimi
Alt 14 Kasım 2018, 02:10   #1
cambazoglu
Keyifli~Üye
 
cambazoglu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 22 Eylül 2018
Mesajlar: 39
cambazoglu is on a distinguished road
Puanlar: 445, Seviye: 1
Puanlar: 445, Seviye: 1 Puanlar: 445, Seviye: 1 Puanlar: 445, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 33%
Etkinlik: 33% Etkinlik: 33% Etkinlik: 33%
Standart Telefon Dinleme

Telefon Dinleme Günümüzde artan cep telefonu kullanımı ile doğru orantılı olarak güvensizlikler ve buna benzer sorunlar daha da merak edilir hale geldi. Bu sorunun çözümü için de çeşitli yazılımlar üretilirken bu uygulamalar, karşı taraf hakkında merak edilen soruların cevaplarını sizlere veriyor. Telefon dinleme programı adıyla hizmet veren uygulama, kullanımı ve faaliyet kapsamıyla müşterilerine geniş kapsamlı bir hizmet sunuyor.

Telefon Takip Uygulamasını Kullanmak İçin Atılacak Adımlar

İlk olarak şirketimiz tarafından üretilen casus yazılımın karşı tarafın cep telefonuna erişim sağlayabilmesi gerekiyor. Bu erişim yaklaşık olarak 3 dakika gibi kısa bir süre içerisinde gerçekleştirilirken, gerekli erişim alındıktan sonra karşı tarafın cep telefonuna neredeyse tamamen hakim oluyorsunuz.

Karşı Tarafın Cep Telefonundaki Bütün Bilgilere Tek Tuşla Ulaşabilirsiniz

Profesyonel yazılım kadrosu tarafından hazırlanan uygulama ile karşı tarafın WhatsApp görüşmelerinden, sesli telefon görüşmelerine kadar bütün dökümanlarına tek tuşla ulaşabiliyorsunuz. Bunun yanı sıra ortam görüntüleri, ortam sesleri gibi belgeleri de depolayan sistem, bu bilgilere istediğiniz zaman ulaşabilmenize de olanak sağlıyor.
Takip programı ile karşı taraftaki kişinin sosyal medya hesaplarından neler yaptığını, kimlerle görüşüp, kimlerle etkileşim aldığını casus yazılımı ile öğrenebilirsiniz.

Özellikle anne babaların da tercih ettiği bu yazılım ile çocuklarınızın, kendilerini olumsuz yönde etkileyebilecek kişilerle iletişim halinde olmasının önüne rahatlıkla geçebilirsiniz. Anlık takip edebilme özelliği ile birlikte çocuğunuzun o an veya günlük döküman şeklinde kiminle görüştüğünü, kiminle anlık mesajlaşma uygulamalarından yazıştığını öğrenebilirsiniz.

Telefon Dinleme Programı Alamk için Tıklayınız: https://www.dinlemecihazi.com
cambazoglu isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla