Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16 Kasım 2018, 16:37   #1
Laplace
Keyifli~Üye
 
Laplace - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 13 Ağustos 2018
Mesajlar: 1.608
Laplace is on a distinguished road
Puanlar: 8.817, Seviye: 1
Puanlar: 8.817, Seviye: 1 Puanlar: 8.817, Seviye: 1 Puanlar: 8.817, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 100%
Etkinlik: 100% Etkinlik: 100% Etkinlik: 100%
Standart Sosyal Medya Hesaplarınız Instakip'le Canlansın



Çağımızda teknolojinin önemi oldukça arttı artık yeni biriyle tanıştığımızda sosyal medya sitelerinden ekliyoruz ve iletişimimiz buradan devam ediyor. Eskiden mektuplaşmak için adres alınırdı ancak şimdi dakikalar içerisinde instagram üzerinden birbirlerini insanlar takip ediyor.



Tabiki sadece kişisel iletişim için facebook, instagram ya da twitter hesapları kullanılmıyor. Günümüzde devlet başkanları dahi söyleceklerini artık televizyon ekranlarından değil sosyal medya siteleri üzerinden yayınlıyor.

En büyük markalardan mahallemizdeki bakkala kadar tümünün instagram hesabı mevcut ve buralardan müşterilerine erişiyorlar. Herhangi bir eksiklikleri için şikayetleri kabul edebiliyorlar ya da kampanyalar düzenleyerek daha çok takipçi yani potansiyel müşteriye erişmek için çalışmalar yapıyorlar. Kişisel profillerden ziyade bu yazıda sizlere ticari profiller için tavsiyelerde bulunacağız ancak platform aynı olduğu için bunları kendi profiliniz için de uygulayabilirsiniz. Bildiğimiz gibi instagram takipçi satın al hizmeti ticari profillerden çok kişisel profiller için de tercih ediliyor.

Instagram Doğru Şekilde Nasıl Kullanılır?
Şu an en gözde sosyal medya platformu instagram diyebiliriz. Bu platformun bazı özellikleri mevcuttur, biraz bahsetmek gerekirse burada fotoğraf paylaşımı yapabiliyoruz. Eğer yazı paylaşmak istiyorsak bunu bir arkaplanın üzerine yazarak paylaşabiliyoruz ancak fazla dikkat çekici tabiki olmuyor.

Kısa bir süre önce video paylaşma özelliği de instagram'a eklendi. Takipçileriniz ile en çok etkileşim bu videolar kullanılarak yapılıyor diye araştırma sonuçları mevcuttur. Sonuçta interaktif bir ortam ve tüm nimetlerini kullanmamız bizi bir adım öne çıkaracaktır.

Hikayeler Uygulamasını Kullanın

Bir diğer güzel instagram özelliği ise anlık paylaşımlar yani hikayeler. Daha önce snapchat uygulamasından alışkın olduğumuz bu özellik yine instagram tarafından tekrar uygulamaya geçirildi. Hikaye etkileşimleri şu an için normal gönderileri ikiye katlıyor diyebiliriz.

Özellikle son günlerde anket ekleme ve gif ekleme gibi geri dönüşü arttıracak opsiyonların eklenmesiyle takipçilerden alabileceğiniz yanıtları arttırabilirsiniz. Bu sayede artık hikaye paylaştığınızda onların ana sayfasında ilk profiller arasında gözükürsünüz.

Takipçilerinize Cevap Verin

Paylaştığınız fotoğraflarınızın altına takipçileriniz yorum yapıyorsa bunları yanıtlamaya dikkat edin. Unutmayın instagram aktif profilleri yani takipçilerine cevap veren ve etkileşim içerisinde olan kişileri sever. Bu sebeple belki keşfet bölümünde bile çıkabilirsiniz.

Beğenilerim Ve Takipçilerim Çok Az Derseniz

Beğeni ve takipçi sayısı instagram'ın en önemli unsurlarından birisidir tabii ki. Fakat bunları arttırmak aslında çok kolay. Normalde yoldan 1000 kişiyi çevirseniz instagram hesabınızı takip etmesini rica etseniz, hepsi kabul etse dahi günlerinizi alır. Ancak instakip gibi kaliteli ve ucuz takipçi satın alabileceğiniz sitelerden çok kolay şekilde takipçi sayınızı arttırmanız mümkündür.

Sadece instagram için değil diğer sosyal medya siteleri için de kolay şekilde izlenme, beğeni ve takipçi satın alabilirsiniz. Detaylı bilgi için tıklayınız : https://instakip.com/instagram-takipci-satin-al/

Siz de kaliteli, ucuz ve güvenli şekilde instagram ya da diğer platformlar için takipçi arttırabilirsiniz. Artık topluma erişmek çok daha zahmetsiz ve masrafsız.
__________________
ko-cuce
Laplace isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla