Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16 Kasım 2018, 21:23   #1
nullsix
Keyifli~Üye
 
nullsix - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 16 Eylül 2011
Mesajlar: 2.458
nullsix is on a distinguished road
Puanlar: 33.312, Seviye: 1
Puanlar: 33.312, Seviye: 1 Puanlar: 33.312, Seviye: 1 Puanlar: 33.312, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 99%
Etkinlik: 99% Etkinlik: 99% Etkinlik: 99%
Standart Sevdiklerinizi Takip Ederek Onları Koruyun

Sevdiklerinizi Takip Ederek Onları Koruyun

Telefon takip programları casus yazılımlar olarak da adlandırılan fonksiyonel kullanım sunan yazılım programlarıdır. Akıllı cep telefonlarında ve tabletlerde kullanıma uygun olan takip programları genel olarak cihaz içerisindeki mevcut tüm bilgilere erişimi sağlamaktadır. Telefon ve tablet takibi yapmaya olanak sağlayan casus yazılımlar sayesinde takip programları kullanıcılara pek çok özellik sunmaktadır. Mesajları takip etme, arama kayıtlarına ve rehber listesine erişim, görüşme ses kayıtları, canlı olarak resim çekme ve ortam dinleme imkanı, GPS ile konum tespiti, e-maillere erişim, tüm whatsupp mesajları, skype ve facebook mesajlarına erişim, silinmiş olan dosyaları yükleme ve arşivleme, uzaktan yüklenmiş olan uygulamaları kullanım dışı bırakma ve mevcut telefonun hafıza kartına erişim gibi daha birçok özellik kullanıcılara özel olarak geliştirilmiştir.

Telefon Takip Programı Özellikleri Nelerdir?

Akıllı Android telefonlar ve tabletlerde kullanıma uygun olan takip programlarının sunduğu özelliklerden biri whatsapp takip özelliğidir. Whatsap takip programı özelliği takip edilmek istenen telefonlarda bulunan her türlü whatsapp yazışmasına ve sohbet geçmişine erişime olanak sağlamaktadır. Ayrıca bu uygulama üzerindeki tüm aktiviteleri kaydetme özelliği de bulunmaktadır. Casus yazılımlar whatsapp takip özelliği ile birlikte sykpe, telegram, facebook, line ve viber gibi pek çok iletişim uygulamasına da tek bir tuşla erişim sağlamaktadır. Tüm iletişim uygulamalarının anlık mesajlarına, ileti geçmişlerine ulaşılabilmektedir. Casus yazılımlar sayesinde takibi yapılan casus telefon üzerindeki tüm arama geçmişine ulaşılmaktadır. Casus arama özelliği ile arama geçmişinin görüntülenmesine olanak sağlanmasının yanı sıra hedef telefondaki tüm rehber listesine de erişilebilmektedir. Rehber listesinde bulunan tüm isim ve numaraları kaydetme olanağı da sunmaktadır.

Telefon takip programlarının tercih edilmesindeki bir diğer fonksiyonel özellik ortam dinleme özelliğidir. Ortam dinleme özelliği takip edilmesi istenilen kişi ya da kişiler hakkında tüm bilgilere ulaşmayı sağlamaktadır. Takip programı kurulmuş olan hedef telefon çevresinde bulunan her türlü sesi kayıt altına almaktadır. Böylelikle takip edilen çocuklar, eşler, arkadaşlar ya da çalışanlar eğer tehlike altında ise bunun önüne geçilebilmektedir. Ya da merak edilen, araştırılmakta olan konuların açığa çıkmasına katkı sağlamaktadır. Telefon takip programları sayesinde kullanıcılar hedef telefonun anlık konum bilgisine de ulaşabilmektedir.

Büyük şehirlerde yaşamanın zorluklarından biri olan trafik yoğunluğu kişilerin okul ya da işlerine geç kalmalarına ve evlerine geç dönmelerine sebebiyet vermektedir. Bu gibi durumlarda kişilerin aileleri, yöneticileri ya da yakın arkadaşları endişelenebilmektedir. Takip programları tüm bu endişeleri yok edebilecek özelliklere sahiptir. Casus yazılımlar ile kişilerin telefonları kapalı olsa dahi ya da GPS kapalı olduğu durumlarda bile kişilerin harita üzerindeki konumları öğrenilebilmektedir. Bununla birlikte telefon takip uygulamaları silinmiş olsa dahi tüm resim, video dosyalarına ulaşabilmekte ve kayıt altına alabilmektedir. Takip edilen telefondaki geçmiş ve mevcut tüm internet aktivitelerini de arşivlemekte ve kullanıcıların erişimine sunmaktadır.

Telefon Takip Programları Hangi Amaçlar için kullanılır?

Takip programları casus uygulama ya da casus yazılımlar olarak da adlandırılsa da çoğu zaman takip edilmek istenen kişilerin telefonlarına bilgileri dahilinde yüklenmektedir. Telefon takip programları her amaca uygun şekilde tasarlanmıştır ve kişilerin erişimine sundukları bütün bilgiler yasal bilgilerdir. Bu sebeple takip uygulamaları başta çocuklar ve yaşlılar için tercih edilmekle birlikte şirketler tarafından da kullanılmakta olan programlardır. Bununla beraber kişisel sebeplerden dolayı da tercih edilebilmektedir.

Ailelerin Takip Programı Kullanım Nedenleri

Aileler tarafından sık kullanılan bir program olan casus yazılımlar çocuk ve yaşlı takibi amacıyla tercih edilmektedir. Çocuklarını takip etmek isteyen ebeveynler için geliştirilmiş çocuk takibine özel yazılımlar bulunmaktadır. Takibi yapılmak istenen çocuk ya da gençlerin telefonlarına birkaç dakikalık süren indirme işlemi sonrasında takip programı kurma işlemi gerçekleşmektedir. Bu işlem sonrasında belirtilen size kullanıcı paneli üzerinden hedef telefondaki bütün bilgiler görülebilmektedir. Çoğunlukla çalışan ebeveynler çocuklarını her istediklerinde aramaya fırsat bulamamaktadır ya da istedikleri zaman çocuklarının yanlarında olamamaktadırlar. Bu gibi durumlarda çocuklarının nerede olduklarını konum tespit özelliği ile takip edebilmektedirler.

Ortam dinleme özelliği ile çocukların okulda olup olmadıklarını, okul ortamlarında herhangi tehlikeli bir durum olup olmadığını rahatça anlayabilmektedirler. Ayrıca lise çağındaki çocukların aktivitelerini kontrol etme, arkadaş ortamlarında ne konuştuklarını dinleyebilme fırsatı yakalamaktadırlar. İnternet ortamındaki ve sosyal medyadaki zararlı programlar da ebeveynleri oldukça endişelendiren telefon takip programı kullanmaya yönlendiren sebeplerdendir. Anne ve babaların sanal ortamdaki mevcut tehlikelerden çocuklarını korumaya çalışması ve ebeveynlerin çocukları ile ilgili endişelerini dindirmek gibi sebeplerden dolayı takip programlarını tercih etmektedirler. Böylelikle sosyal medyalara erişim, arama geçmişine erişim, konuma erişim, dosyalara erişim gibi özellikler ile çocukların güvenliğini sağlanmakta ve yanlış kişi ortamlardan korunmaktadırlar. Ayrıca çocukları şehir dışında ya da yurt dışında öğrenim gören ebeveynler de çocuklarının telefonlarına telefon takip programları yükleyerek onların yaşamları hakkında bilgi sahibi olmak istemektedirler.

Casus yazılımlar sayesinde çocukların kimler ile yazıştıklarını, kimler ile görüştüklerini, arkadaş ortamlarını, arama ve konuşma geçmişlerini, okul vakitlerini nasıl ve nerede geçirdiklerini tespit etmeye olanak sağlayan pek çok fonksiyonel takip özelliği sunulmaktadır. Aileler tarafından tercih programları yaşlıları takip etmek için de kullanılmaktadır. Özellikle alzheimer hastalığı olan yaşlıların aileleri tarafından tercih edilen programlar yaşlıların nerede olduklarını tespit etmeyi sağlayan konum takip özelliği sayesinde yaşlıların kaybolmasını önlemekte ve endişeleri gidermektedir. Ayrıca canlı resim çekme özelliği ile de yaşlıların konum tespitlerini görsel olarak kolaylaştırmaktadır. Bulunulan çevrendeki mevcut tüm sesleri dinlemeye olanak sağlayan ortam dinleme özelliği, tüm arama kayıtları, konuşma ses kayıtları ve sms geçmişi takip özellikleri ile yolunu kaybeden, hastalanan, başka kişiler tarafından kandırılmaya müsait olan yaşlıların korunmasına da yardımcı olunmaktadır. Takip programları çocukların, gençlerin ve yaşlıların yararına kullanım sağlamasından dolayı aileler tarafından giderek popüler hale gelen uygulamalardan biri olmuştur.

Şirketlerin Takip Programı Kullanım Nedenleri

Telefon takip programları aileler dışında şirketler tarafından da sıklıkla tercih edilmektedir. Şirket yöneticilerinin çalışanları takip etmek amacıyla kullandıkları bu programlar şirket yönetimini kolaylaştırmakta ve kontrol mekanizmasını güçlendirmeye katkı sağlamaktadır. Büyük şirketlerde çalışan sayısının oldukça fazla olması iş ortamlarında pek çok problemi de beraberinde getirmektedir. Bu problemleri en aza indirmek, güvenli bir çalışma ortamı sağlamak ve kontrol mekanizmasının her daim aktif tutabilmek için şirket sahipleri casus yazılımları kullanmayı tercih etmektedir.

Böylelikle arama ve mesaj geçmişine erişim özelliği ile çalışanların telefonlarındaki müşteri görüşmelerinin detaylarına erişimi sağlamakta ve toplantılara katılamayan yöneticiler için ortam dinleme özelliği ile toplantılardaki konu detaylarına ulaşabilmeyi sağlamaktadır. Rakip şirketler arasındaki rekabet ortamından dolayı bilgi toplama amacıyla da kullanılan casus programlar bununla birlikte çalışanların mesai saatleri içindeki çalışma performansları ya da çalışanların şirket hatlarını kişisel çıkarlar dahilinde kullanıp kullanmadıklarını öğrenmek amacıyla kullanılabilmektedir.

Genel olarak aileler ve şirkeler tarafından kullanılan takip programları eşlerin ve arkadaşların birbirlerinden haberdar olma amacı gibi birçok farklı nedenden dolayı tercih edilmektedir. Telefon takip programları kullanım kolaylıkları, kişilerin hayatlarını kolaylaştıran pek çok işlevsel özellik sayesinde giderek yaygın hale gelen uygulamalardır.

Web: Cepcasusu.com
nullsix isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla