Konu: Lucky Bird
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06 Aralık 2018, 00:26   #1
Laplace
Keyifli~Üye
 
Laplace - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 13 Ağustos 2018
Mesajlar: 1.608
Laplace is on a distinguished road
Puanlar: 8.817, Seviye: 1
Puanlar: 8.817, Seviye: 1 Puanlar: 8.817, Seviye: 1 Puanlar: 8.817, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 100%
Etkinlik: 100% Etkinlik: 100% Etkinlik: 100%
Standart Lucky Bird

Lucky Bird, akıcı ve hızlı oynanabilen son derece basit bir şekilde akan bir oyun deneyimi arz ediyor. Oyunda şanslı kuş Lucky Bird karakteri ile oynayan oyuncular bu muazzam sosyal oyun deneyiminde sıra ile gelen ve her an zorlaşan engeller ile mücadele etmenin zorluğunu yaşıyorlar. Oldukça zorlu ve bir o kadar eğlenceli olan engellere takılmadan her ilerlediklerinde seviye arttıran oyuncular her bölümde yeni zorluk ile karşı karşıya kalıyorlar.

Zorlu Engellerden Zekice Kurtulun

Oldukça farklı engeller ile oyunculara zorluk çıkaran Android oyun Lucky Bird oyununda oyuncular yalnızca ekranlarına dokunarak kuşlarını yukarı veya aşağı hareket ettiriyorlar. Engellere çarpmadan duvar ile buluşmalarında bir seviye ileriye taşınan oyuncular bu sayede yüksek seviyelere ulaşmanın tadını çıkarıyorlar. Son derece basit, hızlı, eğlenceli ve engeller ile zorlu olan Lucky Bird oyunu Playstore üzerinde rahatlıkla indirilebiliyor.

Tek Tık İle Sonsuz Eğlence

Kusursuz bir oyun kontrolüne sahip olan Lucky Bird oyununda oyuncuların tek yapması gereken ekrana dokunarak oyuncularını hızlı bir şekilde yukarı ve aşağı doğru hareket ettirerek duvar üzerindeki engellerden korumak. Yalnızca ekrana dokunarak kuşlarına kusursuz bir hakimiyet sağlayan oyuncular zorlaşan oyun şartlarına karşı dengeli bir şekilde hareket ederek zorlu engellere karşı kuşlarını korumayı amaçlıyorlar. Birbirinden zorlu bölümlere karşı eğlenceli zaman geçiren ve zorlu Lucky Bird dünyasında özel bir deneyim yaşayan oyuncular, anında ulaştıkları farklı bir macera ile yeni bir oyun deneyimini ve tutkusunu yaşıyorlar.

Eğlenceli Lucky Bird Deneyimi

Flappy Bird sıra dışı oyun tasarımı ve pratik oynanış biçimi ile son derece eğlenceli bir oyun yapısı sunuyor. En üst düzey eğlence vaat eden oyunda, oyuncular zorlu engellere karşı amansız bir mücadele içerisine giriyorlar. Oynanış yapısının basit olmasına karşın her geçen bölümde zorlaşan oyunda engeller de bölümler ilerledikçe daha sıkı hale geliyorlar. Oldukça sevilen kuş oyunlarının en yenileri arasında yer alan ve oldukça sevilen Lucky Bird Deneyimi her yaşa hitap ediyor ve herkes için sıra dışı bir oyun deneyimi sunuyor.
__________________
ko-cuce
Laplace isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla