Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07 Mayıs 2011, 13:48   #1
southpark78
Keyifli~Üye
 
southpark78 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 29 Nisan 2011
Mesajlar: 802
southpark78 is on a distinguished road
Puanlar: 9.009, Seviye: 1
Puanlar: 9.009, Seviye: 1 Puanlar: 9.009, Seviye: 1 Puanlar: 9.009, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 0%
Etkinlik: 0% Etkinlik: 0% Etkinlik: 0%
Standart Bu Kadarını Beklemiyorduk

Facebook oyunlarını "minik,sevimli oyunlar" olarak görebilirsiniz ama aslında pek de minik değiller...

Facebook üzerinden oyun oynama alışlanlıklarımızın en başında yer alan Farmville,uzun zamandır aradığı tacını sonunda bulmuşa benziyor.

IGN'nin yaptığı bir araştırmaya göre Farmville gibi Facebook üzerinden oynanan oyunlar,hali hazırda bulunan birçok konsol ve bilgisayar oyunundan fazla para harcamamıza sebep oluyorlar.IGN aynı zamanda Farmville'ı,harcanan zaman ve hesap üzerinde harcanan para açısından 2010 yılının en iyi on oyunu arasında gösteriyor.

Yapılan listede her ne kadar birinciliği Call of Duty:Black Ops üstlense de,ikinci ve üçüncülüğü Facebook oyunları olan;Cityville ve Farmville paylaşıyorlar.Asıl kritik noktaysa bu iki oyunun,Halo Reach ve Red Dead Redemption gibi kaliteli oyunları geride bırakması.

Yapılan araştırmanın gün yüzüne çıkardığı yegane gerçekse,Facebook üzerinden oyun oynayan kişilerin,en azından yüzde on'luk kısmının oyunlara gerçek para harcaması oldu.Bu da demek oluyor ki ortalama bir oyuncu ortalamda 55 Dolar harcıyor.Bu harcamanın sürekli tekrar ettiğini hesaplarsak,Facebook oyunlarına ne kadar çok para harcandığını çok daha net bir şekilde anlayabiliriz.
southpark78 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla