Tekil Mesaj gösterimi
Alt 15 Şubat 2019, 17:00   #1
Laplace
Keyifli~Üye
 
Laplace - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 13 Ağustos 2018
Mesajlar: 1.608
Laplace is on a distinguished road
Puanlar: 8.817, Seviye: 1
Puanlar: 8.817, Seviye: 1 Puanlar: 8.817, Seviye: 1 Puanlar: 8.817, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 100%
Etkinlik: 100% Etkinlik: 100% Etkinlik: 100%
Standart İmplant Diş Fiyat

İmplant bir ya da birden fazla diş kaybı yaşayan hastalara uygulanan protez diş uygulamasıdır. Doğal dişe en yakın sonucu implant diş vermektedir. Çünkü implant dişler diğer dişlerden güç almazlar gücünü çene kemiğinden almaktadır. İmplant uygulamaların da öncelikle diş eti açılır daha sonra çene kemiğinde delik oluşturulur. Açılan bu delik diş kökünün sığacağı büyüklüktedir. Daha sonra çene kemiğinin üstündeki kısım kapatılır ve implantın çene kemiğine kaynaması beklenir. Çene kemiği güçlü değilse çene kemiği güçlendirme işlemleri yapılır. Bu güçlendirme işleminden sonra implantın çene kemiğine kaynaması için 2-3 aya ihtiyaç vardır. Tabi ki sadece bunlar yeterli değildir. Diş hekimi seçimi malzeme kalitesi, hastanın implant uygulamasına karşı olabilecek bir hastalığının olup olmaması, implantın boyu, şekli. Bunlar implant tedavisinin başarılı olmasında büyük öneme sahiptir.

İmplant yapımında titanyum kullanılmaktadır. Titanyum kullanılmasının sebebi ise, titanyum elementinin kemik, doku uyumu ve vücutta alerjik reaksiyon göstermemesidir. Bu maddenin ticari kaygılardan dolayı ucuzunun ortaya çıkması, kalitesiz ürünlerin piyasa sürülmesi implant fiyatlarını etkilemektedir.

Peki, implant diş fiyatı diğer uygulamalarla kıyaslandığında ne durumdadır?

İmplant fiyatları ucuz! Bunun kanıtı ise doğal kanal, köprü, takma diş, dolgu vb. gibi işlemlerin çok daha kısa süreli tedavilerdir. Yani bu tedaviler diş ihtiyacını kısa bir süreliğine karşılamaktadır. Örneğin yapılan dolgu bir hafta sonra düşebilir, Ya da köprünün yanındaki diş çürüdü, ağzımın yapısı bozuldu gibi şikâyetleri implant uygulamalarında duymazsınız. Çünkü implant uygulamalarında dişin ömrü 25-30 yıl civarındadır. Bu yüzden implant fiyatları diğer uygulamalara nazaran her zaman daha uygundur. Siz 30 yıllık yapılan bir işlemin ücretini tek seferde vereceğinizden bir hayli fazla gelecektir. Ama unutulmamalıdır ki 30 yıl sağlıklı dişlere sahip olacaksınız. Tabi ki bunları söylerken diğer doğal olayları göz ardı ederek söylüyoruz. Bunun içinde ağız hijyenin yeteri kadar yapılmaması, sigara kullanılması, genetik hastalıklar vb. gibi olayları bunu etkileyecektir.

İmplant diş İstanbul hizmetinde fiyatını belirleyen unsurlara kısaca bir bakalım. Hastanın sağlık durumu, çene yapısı, kullanılacak titanyumun kalitesi markası, implantın türü, şekli, hekimin tecrübesi, tedavinin süresi, polikliniğin fiziksel şartları konumu vb. gibi birçok etken implant fiyatını etkilemektir.

http://www.implant.gen.tr
__________________
ko-cuce
Laplace isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla