Tekil Mesaj gösterimi
Alt 19 Şubat 2019, 13:56   #1
Laplace
Keyifli~Üye
 
Laplace - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 13 Ağustos 2018
Mesajlar: 1.608
Laplace is on a distinguished road
Puanlar: 8.817, Seviye: 1
Puanlar: 8.817, Seviye: 1 Puanlar: 8.817, Seviye: 1 Puanlar: 8.817, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 100%
Etkinlik: 100% Etkinlik: 100% Etkinlik: 100%
Standart Türkiye'nin sosyal medya içerik platformu lafmacun.net

Hangi film ne zaman vizyona girecek merak mı ediyorsunuz? Veya sinema salonlarına gelmesi beklenen en son filmlerin fragmanlarını izlemek mi istiyorsunuz? Hepsi ve daha fazlası sizi lafmacun.net adresinde bekliyor!

Dünyanın en iyi filmlerinin listelendiği iMDB Top 250 listesindeki filmleri izleyen insanlar, zaman geçtikçe kaliteli ve eleştirmenlerin onayını almış film izleme noktasında sıkıntı yaşamaya başlarlar. Çünkü izlenebilecek güzel bir film kalmamıştır. Bu durum her ne kadar can sıkıcı olsa da, lafmacun.net adresinde derlenen "izlenebilecek en iyi filmler" başlıklı haberlerin devreye girmesiyle sinema severler rahat bir nefes alırlar. Bu sayede üzerinde fikir tartışmalarının yürütüldüğü, en sert eleştirilerin yönetildiği filmlerin yer aldığı listeye bakarak izlemek için bir film seçebilirler. Veya sevgilisiyle baş başa romantik bir film izlemek isteyen ziyaretçiler, en romantik filmlerin yer aldığı listelerin içinden bir filmi böylece tercih edebilirler.

Bilgisayarların donanımlarının güçlenmesi ve fiyatlarının ucuzlamasıyla hemen her evde bulunan gelişmiş oyun bilgisayarları, oyunlara yönelik ilginin de artmasına sebep oldu. Hal böyle olunca oyun sektöründeki gelişmeleri takip etmek de önem kazandı. Bu alanda oluşan açığı fark eden ve bunu gidermek adına en yeni oyunları haberleştirip okuyuculara ücretsiz olarak sunan siteler tercih edilir oldu. Lafmacun.net adresi de bu siteler arasında kalitesiyle farkını hissettirmeyi başarıyor. Siz de oyun dünyası kategorisini ziyaret ederek en güncel oyunlar hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz.

Sosyal medyada paylaşacak pek bir şey aklınıza gelmiyorsa kesinlikle yapmanız gereken şeylerden birisi de komik karikatürler bularak onları paylaşabilirsiniz. Sosyal medyada en çok ilgili çeken ve aynı zamanda etkileşim yarata paylaşımların başında gelir. Bazıları +18 karikatürler olsa da insanlar buralarda yer alan argolara pek aldırış etmezler. En azından takipçilerinizin veya arkadaşlarınızın yüzünü güldürmüş olursunuz.
__________________
ko-cuce
Laplace isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla