Tekil Mesaj gösterimi
Alt 20 Şubat 2019, 12:55   #1
Laplace
Keyifli~Üye
 
Laplace - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 13 Ağustos 2018
Mesajlar: 1.608
Laplace is on a distinguished road
Puanlar: 8.817, Seviye: 1
Puanlar: 8.817, Seviye: 1 Puanlar: 8.817, Seviye: 1 Puanlar: 8.817, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 100%
Etkinlik: 100% Etkinlik: 100% Etkinlik: 100%
Standart Kalite iptv - Donmadan HD Kalitesinde iptv

İptv Nedir?
Gelişen teknoloji ile dünyanın neresinde olursanız olun sadece internet bağlantısı ile bir çok farklı program, araç ve televizyon ile sizlerde İp TV kalitesinden yararlana bilir ve izleyebilirsiniz.

Farklı farklı yayın yapan tüm kuruluşların yayınları için hepsine aylık olarak abartılı ücretler ödeyerek faydalanmaktasınız. Fakat iptv ile sizlerde yıllık çok ucuz fiyatlara tüm yayın kuruluşlarının hizmetlerinden ve kanallarından yararlanarak alternatif binlerce kanalı, filmi, diziyi ve maçları hiç birini kaçırmadan takip edebilir ve HD, 4K kalitesinde faydalanabilirsiniz.

Teknolojinin en büyük parçası olan internetin daha fazla gelişmesi ve bant genişliği ile televizyon yayınları internet üzerinden donmadan, gecikmeden ve canlı olarak HD, 4K gibi yüksek çözünürlük ile izleyerek internete taşınması iptv olarak adlandırılmaktadır.

Kalite iptv olarak her gün gelişen ve yenilenen sistemimiz ile kesintisiz, donmadan yüksek ses kalitesi, mobil uygulamalarla izleme imkânı ile birlikte tüm kanalları sınırlama olmadan güvenli bir şekilde takip edebilirsiniz. Hiçbir diziyi, filmi, belgeseli ve maçları kaçırmadan izlemenize yardımcı olan kalite iptv ile 7/24 destek alarak sorunsuz bir şekilde sizlere sunmaktayız.

En Güncel 2019 Yerli ve Yabancı Filmler, Yerli ve Yabancı Seri Diziler, Spor ve Tüm Maçların Yanı Sıra Belgesel ve Tüm Ulusal Kanalların Hepsini HD, 4K Kalitesinde Sistemimizden İzleyebilirsiniz ve hemen sizde iptv satın al ile bu imkandan yararlanan binlerce müşterilerimizden olabilirsiniz.

Binlerce müşterisine en ucuz iptv hizmetini sağlayan firmamız ile sizlerde bu fırsatı kaçırmayan sistemimizden yararlanabilir ve kalitenin tadını çıkartabilirsiniz.

Kalite İP TV'nin Özellikleri ;
-100% Güvenli Hizmet
-Ses ve Görüntü Kalitesi
-7 Gün İçerisinde Para İadesi
-İstediğin Yerden Yayın İzleme ( Bilgisayar, Cep Telefonu, Smart TV ve Televizyonlar )
-İOS ve Android Uygulama
-7/24 Destek Hizmeti
-Geçmişten Gelen Bir Kalite İle Binlerce Müşteri Memnuniyeti

www.kaliteiptvhd.net
__________________
ko-cuce
Laplace isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla