Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05 Mart 2019, 21:48   #1
creeper
Keyifli~Üye
 
creeper - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 14 Ocak 2019
Mesajlar: 2.438
creeper is on a distinguished road
Puanlar: 34.949, Seviye: 1
Puanlar: 34.949, Seviye: 1 Puanlar: 34.949, Seviye: 1 Puanlar: 34.949, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 99%
Etkinlik: 99% Etkinlik: 99% Etkinlik: 99%
Standart Fiat Bayileri İstanbul Kartal

Fiat araçlar konusunda yapacağınız tercihler için Fiat bayisi uzman ekibiyle taleplerinizi karşılayarak kullanım amacınıza uygun modeller arasından seçim yapmanızı sağlamaktadır.
Farklı modellere göre belirlenmiş olan Fiat fiyat listesi özellikle kullanıcıların yapacakları tercihler konusunda en uygun fiyat seçenekleri ile tercih edebilecekleri modellere ulaşmalarını sağlamaktadır. Geniş hizmet kapasitesi ile faaliyetlerini sürdürmekte olan firma yapmış olduğu her çalışmada müşteri memnuniyetini ön planda tutmaktadır. Kurumsal veya bireysel olarak araç tercih etmek isteyenler için İstanbul Fiat bayileri arasında göstermiş olduğu hassasiyet ile güvenilir hizmetin adresi olarak çalışmalarını sürdürmektedir. Kullanım amacınıza göre tercih edeceğiniz modellerin belirlenmesi konusunda uzman ekip ile tercih yapmanız sağlanmaktadır.

Fiat Servis Hizmetleri
Araç kullanıcıları için araçlarda oluşabilecek her türlü problemin çözülebilmesi adına İstanbul Kartal Fiat servis hizmeti verilmektedir. Kartal'da bulunan servis uzman ekip ile teleflerinizi karşılamaktadır. Çözüm odaklı gerçekleştirilen çalışmalar sayesinde yaşanan her türlü problemin kısa sürede çözülmesi sağlanmaktadır. Binek araçların yanı sıra Fiat ticari araç kullanmak isteyenlerin tercih edebileceği farklı modeller konusunda yardımcı olunmaktadır. Firma sıfır araçların yanı sıra güvenle tercih edeceğiniz ikinci el araçlar konusunda da birbirinden farklı seçenekleri sizlere sunmaktadır. Beklentilerinize uygun şekilde tercih edilecek 0 km Fiat doblo konusunda tamamen güvenle satın alabileceğiniz seçeneklere ulaşmanız sağlanmaktadır. Kaliteli hizmet anlayışı ile gerçekleştirmiş olduğu çalışmalar dahilinde en iyi şekilde hizmet alınmasını sağlamaktadır.
creeper isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla