Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08 Mart 2019, 02:22   #1
Laplace
Keyifli~Üye
 
Laplace - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 13 Ağustos 2018
Mesajlar: 1.608
Laplace is on a distinguished road
Puanlar: 8.817, Seviye: 1
Puanlar: 8.817, Seviye: 1 Puanlar: 8.817, Seviye: 1 Puanlar: 8.817, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 100%
Etkinlik: 100% Etkinlik: 100% Etkinlik: 100%
Standart Ses Yalıtımı ve Akustik Ürünler

Ses yalıtımı insanların toplu halde yaşamaya başladıkları andan itibaren ihtiyaç halini almıştır. Eskiden doğal yapılarda, yine doğal ürünlerden yararlanarak sağlanmaya çalışan ses geçirmez alanlar, günümüzde ileri teknoloji ürünü akustik paneller ve tamamlayıcı ürünlerle sağlanabilmektedir. Farklı yapı ve özellikte olan ses yalıtım ürünleri, farklı ses yalıtım ihtiyaçlarına özel olarak tek başlarına ya da birlikte kullanılabilmektedir.

Gelişen ve değişen toplum yapısıyla birlikte ses yalıtımı alanında duyulan ihtiyaca paralel olarak gelişen ses yalıtımı uygulama hizmetleri alanında bir çok alt konu dalı oluşmuştur. Her ne kadar akustik düzenleme de bir ses yalıtım kolu görünse aslında farklı konulardır . Ses yalıtımı; sesi tamamen yok etmeyi amaçlayan, sesi hapsetmeyi hedefleyen bir uygulamadır. Dolayısıyla ses yalıtımı uygulamasında kullanılan ürünler ( rebonded süngerler, akustik bantlar,kauçuk taban, ses bariyeri, vb..) ihtiyaç duyulan ses yutum özelliklerine sahip olmalıdır. Ses Yalıtım uygulamalarında dikkat edilmesi gereken bir diğer unsur; boşluk bırakmadan, sesin geçebileceği tüm alanların yalıtımının tam olarak sağlanmasıdır.

Nice Akustik olarak [b]akustik ürünler[/b] alanında da oldukça gelişmiş bir sisteme sahibiz. Farklı model ve özellikteki akustik ürünleri sitemizde detaylı olarak görerek, akustik değerleri hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz. Ses yalıtımı ihtiyacı duyulan oldukça fazla alan vardır. Hastane ses yalıtımından, restoran ses yalıtımına, stüdyo ses yalıtımından radyo ses yalıtımına kadar geniş bir alana hitap etmektedir.

Açıklamış olduğumuz her ürün ve uygulama yöntemi ses yalıtımı alanında kullanılan yöntemlerdendir. Bununla birlikte farklı ses yalıtım uygulamalarında, yeterli yalıtım sağlayabilmek için farklı ses yalıtım ürünleri, farklı şekillerde kullanılarak sonuca ulaşılabilir. Ses yalıtımıwww.niceakustik.com alanındaki yılların verdiği deneyimle hizmetinizdeyiz. Sizler de her tür ses yalıtımı ihtiyacınız için sitemizden bize ulaşarak; Nice Akustik şirketinin sunmakta olduğu akustik ürünlerden ve ses yalıtımı uygulamalarından yararlanabilirsiniz.
__________________
ko-cuce
Laplace isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla