Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11 Mart 2019, 14:01   #1
creeper
Keyifli~Üye
 
creeper - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 14 Ocak 2019
Mesajlar: 2.427
creeper is on a distinguished road
Puanlar: 34.458, Seviye: 1
Puanlar: 34.458, Seviye: 1 Puanlar: 34.458, Seviye: 1 Puanlar: 34.458, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 99%
Etkinlik: 99% Etkinlik: 99% Etkinlik: 99%
Standart İzmir Dalış Kursu

Deniz tutkunu olan insanların bu zevklerini daha da taçlandırmalarını sağlayan dalgıçlık kursu çeşitli özelliklerde olacak şekilde sunulur. Özellikle İzmir dalış kursu bu konuda çok sayıda tecrübe ve bilgi birikimine sahiptir. Dalışın profesyonel ve sorunsuz şekilde geçmesi için her aşamayı ve her detayı özenle planlayan dalgıçlık kursu bunun için gerekli olan tüm donanıma sahiptir.
Dalgıçlık kurslarında en çok ilgi gören alanların başında scuba diving yani tüplü dalış gelir. Su altında vakit geçirmeyi daha rahat hale getiren bu dalış türü insanlar tarafından her zaman ilgi görür. Bu nedenle kurs bünyesinde yer alan eğitimciler tplü dalış konusunda özel ve kapsamlı bilgiye sahiptir. Bunun için yapılması gereken tek şey bu iş için profesyonel olan dalış kursu bulmaktır.

İzmir Dalgıçlık Kursları
Dalgıçlık kursları fiyat ve kalite yönünden birbirinden ayrılır. Dalgıçlık işinin İzmir genelinde gelişmiş düzeyde olması nedeniyle bu konuda hizmet veren çok sayıda kurs vardır. Dolayısıyla bu eğitimi almak isteyen insanlar bu kurslar arasından seçim yaparken kararsızlık yaşayabilir. Çeşitli isimlerle teorik ve pratik olacak şekilde verilen bu kurslar kendi içerisinde kurs içeriği bakımından farklılık gösterir. Hafta içi ya da hafta sonu olacak şekilde düzenlenen kurs programlarına dileyen herkes kendine en uygun olacak saat içerisinde katılabilir. Bu konuda tüm detaylar kursa kayıt aşamasında görüşülür.
creeper isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla