Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11 Mart 2019, 22:52   #1
Laplace
Keyifli~Üye
 
Laplace - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 13 Ağustos 2018
Mesajlar: 1.608
Laplace is on a distinguished road
Puanlar: 8.817, Seviye: 1
Puanlar: 8.817, Seviye: 1 Puanlar: 8.817, Seviye: 1 Puanlar: 8.817, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 100%
Etkinlik: 100% Etkinlik: 100% Etkinlik: 100%
Standart 2019 Mart En iyi Android Oyun Listesi

Gelişen çağ ile birlikte oyun kültürümüzde değişime ve gelişime uğradı.Git gide küçülen teknolojilerle birlikte oynaması son derece zevkli oyunlar telefonlarımız ile cebimize kadar girmiş bulunuyor.Sizlerde oyun keyfinizi her daim yanınızda istiyorsanız.Google arama motorunda android oyun indir yazarak oyun sitelerinden veya store üzerinden oyun indirebilirsiniz.Aşağıda 2019 yılı mart ayının en iyi 5 android oyununu sıraladım ve sizlere sundum deneyerek görüşlerinizi belirtirseniz mutlu olurum.

Oceanhorn

Eğer Zelda fan efsanesi iseniz, o zaman Oceanhorn sizin için oyun olabilir. Popüler başlık, büyüleyici bir film müziği ile birlikte sağlam bir anlatı ve müthiş görsellere sahiptir. Oynamak da oldukça kolay.

Monster Hunter Stories ($20)

Monster Hunter World oyun konsolu dünyasında büyük bir hit oldu, ama şimdi de denilen bir mobil versiyonu var . Konsol oyunundan biraz daha karikatürize ve hala 20 dolara mal oluyor (uygulama içi satın alma yok olsa da) ancak konsol oyununu sevenler evreninde oynamaya devam etmek isteyebilirler, bu da onlar için mükemmel bir seçimdir. Monster Hunter Stories, sen avlamak ve uysal canavarlar arayan dünya çapında seyahat edeceğiz.

Dragon Ball Legends

Dragon Ball serisi son birkaç yılda bir yeniden canlanma gördü ve Dragon Ball Heroes bundan yararlanıyor. Oyun bir Dragon Ball hayranı iseniz, özellikle çok eğlenceli ve yol boyunca yeteneklerini ve karakterleri toplayarak, farklı düzeylerde bir dizi mücadele görür. Ayrıca kolay yolda oynamak için yapar portre modunda çalınacak inşa edilmiştir.

Real Racing 3

Eğer dünyanın dört bir yanından gerçek parça etkileyici bir dizi titizlikle yeniden oluşturulan araçların geniş bir yelpazede bazı lastik yakmak istiyorsanız, o zaman bu sizin için bir oyun. Sayısız olaylar, çapraz platform çok oyunculu ve özelleştirme seçenekleri bir sürü girmek için, bu etrafında en iyi yarış oyunlarından biridir.

Horizon Chase

otorealizm harika, ancak geliştiriciler aslında eğlenceli bir oyun oluşturmaya odaklandıklarında çok daha önemlidir. Horizon Chase'in yaratıcıları bunu yaptı. Oyun gerçekten oradaymış gibi görünmeyebilir, ancak canlı ve renkli seviyelerde yarışırken, gerçekten umursamayacaksınız.
__________________
ko-cuce
Laplace isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla