Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12 Mart 2019, 02:26   #1
creeper
Keyifli~Üye
 
creeper - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 14 Ocak 2019
Mesajlar: 2.438
creeper is on a distinguished road
Puanlar: 34.949, Seviye: 1
Puanlar: 34.949, Seviye: 1 Puanlar: 34.949, Seviye: 1 Puanlar: 34.949, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 99%
Etkinlik: 99% Etkinlik: 99% Etkinlik: 99%
Standart Güvenilir Mobil Chat Uygulaması

Maksat sohbet, kullanıcıların rahatlıkla girebilecekleri, yeni arkadaşlıklar kurabilecekleri ve sosyalleşebilecekleri bir platformdur.
Kullanıcılarına mobil sohbet odaları sayesinde sohbet etme imkânı sunan bir platform olan maksat sohbet saygın arkadaşlıklar kurabileceğiniz, iyi dostlar bulabileceğiniz bir sitedir. Bu platformun son derece güvenilir bir platform olması kullanıcıların bu platformu tercih etmelerindeki en önemli nedenler arasındadır. Platformun belirli kuralları vardır ve kullanıcılardan bu kurallara uymaları beklenmektedir. Bu kurallara uymayan kullanıcılar platformdan çıkarılabilir. Bununla birlikte hakaret, küfür veya taciz gibi durumlarla karşı karşıya kalan kullanıcıların tüm şikâyetleri değerlendirilir ve gerekirse bunları yapan kullanıcılar platformdan çıkarılmaktadır. Böylece kimse mağdur edilmemiş olunur. Maksat sohbet kullanıcılarının güvenlerini sağlayan, kaliteli bir sohbet edilmesi için çalışan bir platformdur.

Güvenilir Sohbet
Bir mobil chat uygulaması olan maksat sohbet, belirli kuralları olan son derece kaliteli bir platformdur. En önemlisi kullanıcılarına ücretsiz olarak sohbet etme imkânı sunan bir platformdur. Yani siteye girmeniz veya mobil uygulamasını indirmeniz durumunda hiçbir ücret ödemezsiniz. Bundan dolayı her kullanıcı rahatlıkla maksat sohbet sitesine girebilir. Aynı zamanda kendi yaş grubunuza göre arkadaşlarını da bu sitede bulabilirsiniz. Bununla birlikte sitede vakit geçirmeniz durumunda yakın dostluklarda kurmanız mümkündür. Sitede tanışmış ve yıllardır dost olan birçok kullanıcı bulunmaktadır. Mobil sohbet uygulaması olan maksat sohbet, son derece kaliteli bir platformdur.
creeper isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla