Tekil Mesaj gösterimi
Alt 14 Mart 2019, 12:25   #1
Laplace
Keyifli~Üye
 
Laplace - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 13 Ağustos 2018
Mesajlar: 1.608
Laplace is on a distinguished road
Puanlar: 8.817, Seviye: 1
Puanlar: 8.817, Seviye: 1 Puanlar: 8.817, Seviye: 1 Puanlar: 8.817, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 100%
Etkinlik: 100% Etkinlik: 100% Etkinlik: 100%
Standart selvet.com.tr - Selvet

selvet.com.tr siz değerli ziyaretçilerimize ürünlerimizi listelemekten gurur duyuyor.

Rumenotom Umbrella Trocar Nedir?

Akut , subakut ve kronik meteorismus vakalarında gaz tahliyesi amacıyla üretilmiş bir ilk yardım aletidir. Mideyi karın duvarına sabitler ve kilitli mekanizması ile sızdırmazlık sağlar . Hipoallerjen polimerden üretilmiştir. En az 3 gün hayvan üzerinde kalmalıdır (kısman fibröz yapışma olması için ) en fazla 1 yıl uygulama yerinde kalabilir. Çıkarıldıktan 10 gün sonra delik kendiliğinden kapanır. Küçük boy buzağı ve koyunlarda, büyük boy sığırlarda kullanılır. Endoskopi ve ruminal besleme için ve mide yıkama amaçlıda kullanılabilir.

Doğum Sedyesi Nedir?

Klinik uygulamara yönelik tasarlanan bu ürün doğum esnasında buzağının çekilirken doğum kanalına ve siyatik sinirlerine zarar vermesini önler. Sağ ve sol bileklere takılan doğum iplerinin çok ince farklarla çekerek daha az güç sarf edilmesine olanak sağlar. Bu uygulama yöntemi ile çoğu zaman sezeryana gerek kalmaz.


2. Endikasyon Alanı: Buzağıya sırtüstü ya da ayak üstü pozisyon vererek ameliyatlarda ve serum takılırken buzağının zabtırabtını sağlar. Böylece saatlerce kimsenin tutmasına gerek kalmadan buzağıya müdahale yapılabilir.


Sedye uzunluğu iç içe geçen ****l aksamları sayesinde ayarlanabilir özelliktedir. Bagajda ya da koltukta fazla yer kaplamaz. Uzunluk aralığı: Min 114cm - Max 180cm'dir. Söküldüğünde 110cm olarak kalır.


Rumenotom Oring Nedir?

Aşırı gergin bir mideye ilaç verilememesi (ilaç aspire edilir veya içerikle karışmaz) ve nefes alamamaktan (asfeksi) kaynaklanan aciliyet RUMENOTOM İLK YARDIM ALETİNİN gereğini ortaya koymaktadır. Klasik trokarların faydalı olmadığı köpüklü şişkinliklerde deliği genişletme ihtiyacı doğmaktadır. Köpüklü yada köpüksüz şişkinlikte RUMENOTOM tıpkı bir conta görevi görerek açılan delikten iç organlara içerik sızmasını ve peritonit riskini en aza indirmekte ve deliğin kalıcı hale gelmesini sağlamaktadır.

Halkalar "hafızalı" özellikte olup daraltılarak mide içerisine gönderilir ve anında açılarak deliğin etrafını sınırlar. Kullanılan film hypoallerjen tıbbi film olmakla beraber çekme ve sünmeye karşı oldukça dayanıklıdır. Film delinmediği sürece özelliğini kaybetmez. Dış halka hafızalı olmasının yanı sıra iç-dış olabilme özelliğindedir ve filmin etrafına sarılarak halkaların satıhlara oturmasını sağlar.

Katlanır Seyyar Travay Nedir?

Nakliyesi kolay, kurulumu 2 dakika. Hayvanı travaya götürmeden, bağlı olduğu yere travayı götürün. Göğüs kemeri ile ağırlığı travaya verin. Makaraları sayesinde ayakları sabitleyin ve tedaviyi bitirin.

Sitemizi ve Yeni Ürünlerimizi Takip Etmeyi Unutmayın!
__________________
ko-cuce
Laplace isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla