Tekil Mesaj gösterimi
Alt 14 Mart 2019, 23:00   #1
nullsix
Keyifli~Üye
 
nullsix - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 16 Eylül 2011
Mesajlar: 2.458
nullsix is on a distinguished road
Puanlar: 33.312, Seviye: 1
Puanlar: 33.312, Seviye: 1 Puanlar: 33.312, Seviye: 1 Puanlar: 33.312, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 99%
Etkinlik: 99% Etkinlik: 99% Etkinlik: 99%
Standart Ariston Toz Torbası

Ariston Toz Torbası

Süpürgelerimiz bizim için çok önemli temizlik aracımızdır. Süpürgelerimizin en çok değişen malzemesi ise hiç kuşkusuz toz torbaları olmaktadır. Ariston süpürgeler çok uzun kullanım ve iyi bir süpürme gücü olmaktadır. Ariston süpürgelerimizde toz torba sistemi çok önemli olmaktadır. İçerisindeki sentetik kumaş sayesinde motor ve hava çıkışı iyi bir filtre özelliği bulunmaktadır. Zaman içerisinde toz torbası dolması ile birlikte iyi bir filtreme işlemi yapamamaktadır. Bunun en kötü tarafı süpürgemiz daha az performans göstermekte olur. Alerjik bünyeli kişiler için hem de çocuklarımız için bu çok tehlikelidir. Bu durumları daha aza indirmek için toz torbalarımızı birebir orijinal ürünler ile mutlaka değiştirmeliyiz.

Ariston Toz Torbalarına Ait Genel Özellikler

Sizler için birkaç farklı model üzerinden ARISTON toz torbaları satışı gerçekleştiriyor ve ihtiyacınıza göre gerekli görselleri ile birlikte sunuyoruz. Ürünün bazı özelliklerinde patlamaz bir yapı vardır. Bu yüzden kenarlarında patlamadığı gibi açılma durumları da olmamaktadır. Ayrıca sert cisimler ile etkileşimde zarar görmemekle beraber, yırtılma da görülmez. Sağlam ve dayanıklı olması, ürünün en iyi bir şekilde kullanılması adına önemli bir özellikte katmaktadır. İçerisinde tozu iyi bir şekilde hapis ederek sizleri tertemiz bir ortam sağlamaktadır.

Ariston Toz Torbaları

Ürünleri mutlaka toz torbası dolduktan sonra yenisini takabileceğiniz şekilde kullanmalısınız. Toz torbası dolmasa bile 1 yılda 1 kere olsa toz torbasını değiştirmeye özen göstermeliyiz. O yüzden tek kullanımlık bir ürün olarak ARISTON toz torbaları kullanılmalıdır. Gelişen teknoloji ile tek kullanımlık toz torbaları daha ekonomik ve kullanışı çok rahat olmaktadır. Sonrasında sağlığınızı bozmayan ve ergonomik bir yapısı ile ihtiyacınız olan süpürme işlemlerini başarıyla sorunsuz bir şekilde tamamlayabilirsiniz.

Uzun ve Kaliteli Bir Kullanım Sağlar

Ariston toz torlarının içeriği sentetik kumaş olması sayesinde su ve nem ürünü etkilememektedir. O yüzden bu hususta düşünmenize gerek yoktur. Ayrıca ürün ultrasonic adı verilmekte olan geliştirilmiş bir kaynaklama sistemi ile kaynatılarak üretilir. Yani kenarlarından açılma ya da patlama durumlarıyla da karşılaşmazsınız.

Süpürge Ürün Sınıfları

SüpürgeAVM 250’den fazla marka ve modele ait elektrikli süpürge yedek parçalarına yer verilmiştir. Sitemizde bulabileceğiniz ürün çeşitleri, elektrikli süpürge boruları, süpürge motorları, toz torbaları, emici başlıklar, elektrikli süpürge hortumları elektrik süpürgesi hepa filtre ve diğer parçaları olarak sınıflandırılmıştır



Ürünlerin Müşteriye Teslimatı

İnternet sitemizden yapacağınız alışverişler hızlı kargo garantisi ile en geç 24 saat içerisinde anlaşmalı kargo firmasına teslim edilmektedir. Aynı zamanda deneyimli personelimiz yüzde yüz müşteri memnuniyeti ile çalışmaktadır. Her türlü soru ve önerileriniz için bize Whatsapp hattımızdan ulaşabilirsiniz. Aynı zamanda mail ve internet sitemiz üzerinden 24 saat boyunca yazabilirsiniz. Sizler de www.supurgeavm.com güvencesi ile güvenilir ve kolay adresin, alışverişin tek adresinden ihtiyaçlarınızı alarak evinizdeki sağlığa uygunluk ortamını hiç kaybetmeden koruyacaksınız.

Supurgeavm.com
nullsix isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla