Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17 Mart 2019, 05:29   #1
dj_ibo_g_h
Keyifli~Üye
 
dj_ibo_g_h - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 20 Nisan 2012
Mesajlar: 2.705
dj_ibo_g_h is on a distinguished road
Puanlar: 35.992, Seviye: 1
Puanlar: 35.992, Seviye: 1 Puanlar: 35.992, Seviye: 1 Puanlar: 35.992, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 99%
Etkinlik: 99% Etkinlik: 99% Etkinlik: 99%
Standart E-Ticaret Danışmanlık Ofisi

E-Ticaret Danışmanlık Ofisi Olarak Türkiye'de Web Tasarımcılığı ve E-Ticaret Alanında 5 Yıldır Aktif Faaliyetimiz Vardır. E-Ticaret Alanında Özellikle Firmalara Tavsiyemiz; Doğru Bir Başlangıç İçin Tek Yapmanız Gereken Türkiye'deki Mecut E-Pazaryerlerinde(N11, Gittigidiyor, HepsiBurada, EpttAVM, Trendyol v.b) E-Mağazalar Açarak, Sonrasında Sadece B2B Modeliyle Çalışan İdeal, Doğru Tedarikçilerin Ürünlerini XML E-Bayiliği Dropshipping İle Satmaya Başlamanızdır.

E-Ticaret Danışmanlık Ofisi Olarak E-Ticaretin Tüm Süreçlerini(B2B Tedarikçilerin Binlerce Çeşit Ürününü 3 Saatte E-Mağazalarınıza Otomatik Yükleme, Günlük Binlerce Ürününüzün Stok ve Fiyat Güncellemelerini Otomatik Yapma, Tüm E-Pazaryerlerindeki E-Mağazalarınızdan Gelen Siparişleriniz ve Detay Bilgileri, E-Fatura Entegrasyonu v.b. ) Tek Bir Yönetim Panelinden Yapabilmeyi Sizlere Öğretiyoruz. Bu Sayede Zamandan Oldukça Tasarruf Sağlayacak, Tüm E-Ticaret Sürecini Sorunsuz Yürüteceksiniz.

Başta İzmir Olmak Üzere Tüm Türkiye'deki Firmalar veya İşini Kurmak İsteyenlere, E-Ticaret Danışmanlığı ve Eğitim Paketini Online İnternet Üzerinde Görüntülü Ders Seanslarımızla Öğretiyoruz. Detaylı Bilgi İçin Bize Ulaşın
__________________
makam odası
iç mimar
dekomotif
dj_ibo_g_h isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla