Tekil Mesaj gösterimi
Alt 18 Mart 2019, 17:22   #1
creeper
Keyifli~Üye
 
creeper - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 14 Ocak 2019
Mesajlar: 2.427
creeper is on a distinguished road
Puanlar: 34.458, Seviye: 1
Puanlar: 34.458, Seviye: 1 Puanlar: 34.458, Seviye: 1 Puanlar: 34.458, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 99%
Etkinlik: 99% Etkinlik: 99% Etkinlik: 99%
Standart Dünya'dan Haberdar Olmak İçin Doğru Haber Kaynağı

Günümüzde teknolojinin bize kazandırdığı en büyük nimetlerden biri tabii ki internet. İnternet birçok açıdan günlük hayatımızı kolaylaştırıyor. Özellikle her türlü bilgi alışverişi, hızlı ve kolayca sağlandığı için artık yazılı basın yerine internet hepimizce daha çok tercih edilen bir öğrenim şekli. Ama internetten doğru haberler nereden ve nasıl alınır, bu sorunun cevabı iyi bilinmeli. Aksi takdirde internetin bilgi kirliliği içinde kaybolup gidenlerden oluruz.

İnternetin Verimli Kullanılması
Yakın tarihte, haber almak için en güvenilir kaynaklar gazeteler, bilgi almak için ise ansiklopedi ve konunun uzmanı kişilerin yazdığı kitaplar idi. Aslına bakacak olursak bu yazılı basın organları da çağa ayak uydurmuş durumdalar. Artık internet üzerinden ulusal haber sitelerinin kanallarına erişilebilmekte ve anlık olarak bilgi alınabilinmektedir. Yani internet üzerinden güvenilir haber kanalları takip edilebilir. Buna keza bir konu hakkında bilgi alınmak istendiğinde, konu uzmanı kişilerinde Web sayfaları üzerinden bilgi edinilebilinir. Bilgi sahibi olmak için, yorum kanalları yerine resmî kanallar kullanıldığında konu hakkında bilgi sahibi olur ve internet haber portalını verimli kullanmış olursunuz.

Teknoloji Haberleri
Teknolojik gelişmelerden haberdar olmak için teknoloji forum siteleri ya da firmaların resmî Siteleri güvenilir kaynaklardır. Her mecrada sanal bilgi kirliliği olduğu gibi teknoloji alanında da bu görülmekte. Bilgiyi net ve hızlı şekilde aldığımı interneti teknoloji haberleri için de verimli kullanmak istiyorsak, bu konunun uzmanı bir kaç siteden bilgi alabilir, aldığımız bilgileri karşılaştırma yöntemi ile en doğru sonuca ulaşabiliriz.
creeper isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla