Tekil Mesaj gösterimi
Alt 23 Mart 2019, 19:47   #1
creeper
Keyifli~Üye
 
creeper - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 14 Ocak 2019
Mesajlar: 2.438
creeper is on a distinguished road
Puanlar: 34.949, Seviye: 1
Puanlar: 34.949, Seviye: 1 Puanlar: 34.949, Seviye: 1 Puanlar: 34.949, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 99%
Etkinlik: 99% Etkinlik: 99% Etkinlik: 99%
Standart Beşiktaş ingilizce kursu

Ankara'da bulunan en iyi ingilizce kursu seçeneklerini değerlendirerek size en uygun saat aralığını ya da fiyat teklifini sunan kursla çalışabilirsiniz. Akşam saatlerinde ya da hafta sonu ayarlayabileceğiniz ders programını kişisel planınıza göre ayarlamanız oldukça zordur. Bunun için size sunduğumuz çok çeşitli saat dilimleri arasından size en uygun olanı rahatlıkla belirleyebilirsiniz. Zaman kaybetmeden sitemize giriş yaparak programları araştırın.

Hızlıca öğrenin
Matematik bilgisine sahip olmak size hem okulda hem de hayatın içinde ciddi avantajlar sağlayacaktır. Hayatın her alanında zorunlu hale gelen ve her alanda kullanılan matematiği ingilizce kursu fiyatları ile öğrenmek ise size ekstra avantaj olarak zaman kazandıracaktır. Özellikle okul döneminde sayısal öğrencilerinin korkulu rüyası olan matematiği en hızlı şekilde öğrenerek diğer öğrencilere fark atarsınız. Hızlı olmasına rağmen oldukça detaylı bir anlatıma sahip olan bu programda daha az örnek, daha çok pratik uygulanarak hızlıca öğrenmeniz sağlanır.

Hızlı ve detaylı eğitim
Kısa sürede ve kaliteli bir şekilde eğitim veren kur programlarına katılarak ingilizce kursu ayrıcalığından siz de faydalanabilirsiniz. Detaylı ve akıcı matematik bilgisine sahip olacağınız hızlandırılmış kurslarla matematiği sular seller gibi öğreneceksiniz.
creeper isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla