Konu: Diyetisyen
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 24 Mart 2019, 01:08   #1
gruks
Keyifli~Üye
 
gruks - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 23 Mart 2019
Mesajlar: 7
gruks is on a distinguished road
Puanlar: 39, Seviye: 1
Puanlar: 39, Seviye: 1 Puanlar: 39, Seviye: 1 Puanlar: 39, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 99%
Etkinlik: 99% Etkinlik: 99% Etkinlik: 99%
Standart Diyetisyen

Diyetisyen
Yaz bitti ve kilo almamayı başladınız? işte internette yarışacağınız ilk kelimin olan diyetisyen kelimesinden sizi kurtarıyoruz. Ve tavsiye üzerine oluşturduğumuz sıralı tam liste beslenme uzmanı listemizi tavsiye ediyoruz. Tavsiye edilen ve tercih en çok edilen, diyetisyen listemiz buradan inceleyebilirsiniz. Sizde başkalarının tavsiyelerine kulak verin. İstanbul'un en çok tercih edilen beslenme uzmanları listesi bu sitede.

Anadolu Yakası Diyetisyen
Tüm ülkede bulmak kolay maa istenbulda bulmak dahada zor. KAlabalık nufuslu şehrimizde binden fazla uzman olmasına rağmen en etkilisini halen bulamadınız mı? sıkıntı yok biz burdayız. Beslenme uzmanları çoğunlukla İstanbul Anadolu Yakası Diyetisyen klinikleri olarak tarafımızca listelenmiştir. Biz yüzden fazla klinikle irtibat kurarak dan fazla sayıya ulaşılan bu platformda sadece diyetisyen tavsiyesi değil Sağlıklı beslenme rehberinde sunuyoruz.

Sağlık Blogu
Sitemizde bulunun sağlık blogu kısmını incelemenizi tavsiye ediyoruz. Dengeli ve yeterli beslenme. Beslenme Bozukluğu tedavisi ve benzeri bir çok konuda sizleri aydınlatacak olan blog yazıları ile uzman beslenme danışmanları ekibimiz 7/24 sorularınızı bekliyor. Sizde vakit kaybetmeden aramıza katılın. Sağlıklı yaşam adresi https://diyetisyen.club sizleri bekliyor.
gruks isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla