Tekil Mesaj gösterimi
Alt 26 Mart 2019, 23:46   #1
nullsix
Keyifli~Üye
 
nullsix - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 16 Eylül 2011
Mesajlar: 2.458
nullsix is on a distinguished road
Puanlar: 33.312, Seviye: 1
Puanlar: 33.312, Seviye: 1 Puanlar: 33.312, Seviye: 1 Puanlar: 33.312, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 99%
Etkinlik: 99% Etkinlik: 99% Etkinlik: 99%
Standart Orionukash.com farkıyla Paykasa kart satın al

Site ismi : Orionukash.com

Site hakkında başlık : Orionukash.com farkıyla Paykasa kart satın al

Domain kayıt tarihi : Mayıs 2013

Site ile ilgili açıklamalar : İnternetten hızlı ve güvenli bir şekilde alışveriş yapmak istiyorsanız, siz de milyonlarca kişi gibi Paykasa kart kullanabilirsiniz. Paykasa kart, bildiğiniz gibi bir sanal kredi kartıdır. Normal kredi kartları gibi 16 hanelidir. Ve internetten arzu ettiğiniz ürünü, en güvenli şekilde satın almanızı sağlar.

Peki nereden en avantajlı fiyatlarla Paykasa kart alabilirim diye soracak olursanız, sizlere bu hususta orionukash.com platformunu tavsiye ederim. Orionukash.com ile birlikte, dilediğiniz miktarda paykasa satın alma fırsatı bulabileceksiniz.

Paykasa alış süreciniz sonrası desteğe ihtiyacınız olursa, orionukash.com yetkilileri size en iyi şekilde yardımcı olur. Gerek satış öncesi, gerekse de satış sonrası buradan profesyonel destek alabilirsiniz. Arzu edenler sitedeki canlı destek hattını kullanarak, arzu edenler de Whatsapp iletişim hattı vasıtasıyla Orion yetkililerine ulaşabilir.

Buradan ileteceğiniz paykasa kart siparişlerinizden sadece 1 dakika sonra, size gerekecek olan kod cep telefonunuza gelir. Orionukash.com adresinin ön plana çıkan özellikleri; hızlı teslimat gerçekleştirmesi, yüzde yüz güvenilir olması, müşterilerine 7 gün 24 saat profesyonel destek sunması ve ekonomik fiyatlarla paykasa kart satışı gerçekleştirmesidir.
nullsix isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla