Konu: Bedava Fal
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 27 Mart 2019, 01:27   #1
Laplace
Keyifli~Üye
 
Laplace - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 13 Ağustos 2018
Mesajlar: 1.608
Laplace is on a distinguished road
Puanlar: 8.817, Seviye: 1
Puanlar: 8.817, Seviye: 1 Puanlar: 8.817, Seviye: 1 Puanlar: 8.817, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 100%
Etkinlik: 100% Etkinlik: 100% Etkinlik: 100%
Standart Bedava Fal

Kahve Falı Baktır

İnsanların birçoğu gelecekleri hakkında bilgi sahibi olmak istemektedirler. Bu nedenle de gelecekten haberdar olabilecekleri bazı arayışlara girmektedirler. Bu arayışlar arasında en çok öne çıkan ve hemen hemen her yerde başvurabilecekleri bir falcılarının da bulunduğu kahve falı denilen fal türüdür. Bu fal ile bakılan fallar bakan kişinin hünerine göre yerine göre isabetli olabilmektedir.
bakan kişiler için toplumda bazı özellikler atfedilmektedir.

Sanki biraz da doğru gibidir. Bu bahsedilen özellikleri olmayan kişiler bakamamaktadırlar. Baksalar bile kahve falı bakarken isabetli görüşler sunamamaktadırlar. Bu durumun böyle olması fal konusunun da işi bilen kişilerce yapılması gerektiğini ortaya koymaktadır. Kahve falı genel olarak bu işe meyilli, işten anlayan, kahve falının nasıl bakılacağını çok iyi bilen, belki de bir bilenden dersini almış kişiler tarafından çok iyi bakılabilmektedir.

Ruhani olarak da bu falı bakanların farklı ruhi haller içinde olduğu söylenmektedir. Bu hallerin ne gibi haller olduğu hepsinde aynı olmasa da fal bakamayan insanlardan farklı haller olduğu kesindir. Bunlarla ilgili kapsamlı bilgi almak için ayrıca araştırma yapılabilir. Kahve falı bakılmasında izlenen yol genel olarak şu şekildedir. Falcı açısından bu olaya bakarsak eğer fal baktırmak isteyen kişinin içmesi gereken bir fincan kahvenin olması fal bakabilmek için ön şarttır. Falın telvesi bu süreçte oldukça öneli bir role sahiptir. Eğer yeterli miktarda ve kıvamda bir kahve yapılmamışsa büyük ihtimalle fal bakılamayacaktır.

Daha doğrusu istenilen sonuç elde edilemeyeceğinden falcı ustalığını kullanarak fal bakma işini yerine getiremeyecektir. Uygun kıvamda ve yoğunlukta kahve telvesi ikinci ön şartlardandır. Bu şart da yerine getirildikten sonra kahve içilir ve önerilen ve uygun şekilde fincan ters çevrilerek fincan altlığına kapatılır. Bu işlem de olmazsa olmazlardan biridir. VipFal internet adresinde istediğiniz gibi bir fal baktırma işlemini yaptırabilmek için bu sayılan işlemleri mutlaka yapmanız gerekmektedir.

Bu işlemi de yaptıktan sonra fincanı açarak ortaya çıkan şekilleri VipFal internet sitesinin usta falcılarına ulaştırmanız gerekmektedir. İnternet sitesine ulaştırmak için fincanın içini ve fincan tabağının resmini çekerek siteye göndermek gerekmektedir.

Günlük Burç Yorumları

Her insan değişik yapılarda var oldukları için hayata bakış açıları da bir o kadar farklı olmaktadır. Kimi hobi takıntıları olarak, kimi fobi takıntıları olarak ikiye ayrılmaktadır.

Günlük burç yorumları, dediğimiz konu üzerine gelirsek bu yorumlar insan üzerinde burçlarına yönelik olan ve olacak olmak üzere yazılmış günlük burç yorumlarıdır.

İnsanlar olumlu ya da olumsuz yorumları okuduklarında psikolojik olarak kendilerini ya iyi ya kötü ya savaşçı ya ruhu yorgun ya hayalci olduklarını hissedeceklerdir.

Günlük güncel astroloji de insan da hobi havası yaratmaktadır. İlgi odağı oldukları bu yorumlar onlar için çoğu zaman vazgeçilmez kılıyor çünkü gelecek onlar için anlamlı gelmektedir. Sabahın ilk ışıklarında bilgisayar başına geçen birçok kişi günün ilerleyen saatleri nasıl geçecek merakıyla günlük burç yorumlarına bakmaktadır.

Bu yorumlar çoğu insana ne kadar iyi geliyorsa birçoğuna da batıl inanç olarak gelmektedir ve inanmazlar. Ama Astronomiye göre ve insanın kendi burcunda taşıdığı birçok özelliği ortaya koymaktadır. Parasal konu olsun, ailevi ya da aşk hayatı konuları olsun her konuda olumlu ya da olumsuz düşüncelerin azı ya da çoğu doğru tutmaktadır ve bu insanın güvenle hayata olan bakış açısını ve adım atmış olduğu gelecekte güçlü kılmaktadır. İnsanın kendisinde taşıdığı birçok özellik günlük yaşantı da karşılarına çıkması nedeniyle günlük burç yorumlarının takibi hiçte zor olmaktadır.

Günlük burç yorumları, insan hayatında alışıla gelmişlik bir düzen durumuna gelmiştir, her gün olacaklar konusunda acaba bu gerçek mi diye düşünürken bazıları da ben gerçekten ilerleyen saatlerde bunları mı yaşayacağım diye soru sordukları düşüncesini atlamadan geçmeyelim. Ama genelde yüzde olarak hesaplanacak olursa bu günlük burç yorumları insanımıza çok faydalı olmuştur.

Maddi ve manevi konularda ince hesaplanmıştır. Burç dünyasında 12 ay içerisinde bölünmüş özellikleriyle farklı kılınmış, iyi ve kötü yanlarıyla da bir araya gelip insan üzerinde de etkileşimlere sebep olmuştur. Bu da günlük güncel astroloji oranla fazla yoğunlaşmalarına neden olmuştur.

Özetle her insan kendi yapısına ve doğasına uygun özelliklere sahip olduğunu düşünerek ve burçlarıyla kendilerini özdeşleştirir. Buna göre anlamlarını kimi zaman da insanlar kendileri yükleyebilirler. Bu da burçları günlük takip edilmesiyle başlayarak sonucu ne olursa olsun insana bir şeyler kazandırmaya da devam edecektir.
__________________
ko-cuce
Laplace isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla