Tekil Mesaj gösterimi
Alt 27 Mart 2019, 01:40   #1
Laplace
Keyifli~Üye
 
Laplace - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 13 Ağustos 2018
Mesajlar: 1.608
Laplace is on a distinguished road
Puanlar: 8.817, Seviye: 1
Puanlar: 8.817, Seviye: 1 Puanlar: 8.817, Seviye: 1 Puanlar: 8.817, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 100%
Etkinlik: 100% Etkinlik: 100% Etkinlik: 100%
Standart En İyi Fal Sitesi

Kahve Falı



Gün içinde keyif kahvesi olarak yapılıp içilen, ya da dost sohbetlerinde bir fincan kahvenin kırk yıllık hatırı olduğu düşüncesi ile içilen kahvelerde, En İyi Fal Sitesi modası çok yaygındır. Akla ilk gelen fal baktırma hevesidir.



Kahve falı, içilen kahvenin dibinde kalan kahve tortusunun, fincanın ters çevrilerek kapağa kapatılması ile fincan etrafına yayılan şekillerden oluşur. Kahvenin tamamı içilip kuru tortu kaldığı takdirde etrafa yayılma biraz daha az olacağından oluşacak şekillerde az olur ve söylenecek pek söz bulunamaz. Bunun için En İyi Fal Sitesi baktırmak isteyenler tortuya yakın kısımda içmeyi keserek hafif sulu bırakması gerekir.



Böyle durumlarda şekil sayısı fazla olacağından, şekillere anlam yüklemesini bilen kişiler, ya da 6. hisleri kuvvetli olanlar daha çok söz söyleyerek bazı kehanetlerde bulunurlar. Gelecekle ilgili düşünceye sahip olanlar için en kolay yol kahve falı baktır geleceğini öğren gibi manevi huzur arama şeklidir. Tanıdık kişilerin birbirine bir şeyler söylemesi, fincan içindeki şekillerle yoğrularak genişletildiğinden, söylenen söz ve kelime sayısı fazla olmaktadır. Bu yoldan geçim sağlayan ya da medyum olarak tanınan kişilerin belli ücretlerle bu işi yapması, gelecekle ilgili çok yoğun bilgi vermese de bir müddet manevi tatminkârlık sağlayabilir.



Fincan ters kapatılınca dilek tutulması, çabuk soğuması için üzerine bırakılan yüzük kahve falının olmazlarındandır. Kahve yanında küçük çikolata veya drajelerden oluşan tatlı ikramı da kahve falı bakılırken atıştırılıp merakla dinlenmesine sebep olan bir besindir. Sırf fal baktırmak için kahve sevmeyenlerin bile yaptırdığı, hatta başkasına içirtip kendilerinin niyet ettikleri fal baktırma tutkusu vardır.



Genellikle yemek sonrası içilen kahve sağlık açısından da yararlıdır. Kilo almayı engellediği düşünüldüğünden, Türk kültüründe falla birlikte önemli bir yere sahiptir. Dost meclislerinde kahvenin içildikten sonra fincanın direk ters çevrilmesi neredeyse adet olmuş bir kültürdür. Bakmasını bilen bilmeyen hatta bazı insanların tek başınayken bile içindeki şekillere anlam yüklemeye çalışması, yetişme tarzı ve geleneklere de bağlanabilmektedir.



Falcı veya medyumların baktıkları kahvelerde genelde fincanın tek noktasına baktıkları pek incelemedikleri görülür. Böyle durumlar genelde o insanların sık sık aynı sözleri tekrarlamakta olduğu veya o noktaya konsantre olarak kelime ürettikleri söylenebilir.

Ücretsiz Fal



İnternet siteleri ve uygulamalar üzerinden fal baktırmak son dönemlerde çıkan ve gerçekle alakası olmayan yorumlar gönderen siteler yüzünden güvenilir olmaktan çıkmıştır. Bu yüzden insanlar özellikle fal meraklıları güvenilir ve ücretsiz fal baktırabilecekleri site ve uygulama arayışına girmişlerdir.



Vipfal.com adresi insanların tam da bu ihtiyaçları için hazırlanmış güvenilir ve gerçek fal sitesidir. Bu sitede fal ile ilgili her türlü bilgiye ulaşmak mümkün. Dilerseniz vip fal baktırabilirsiniz. Ayı zamanda kahve falı dışında tarot falı, aşk falı, su falı gibi birçok fal yorumu yapılmaktadır. Site içerisinde canlı fal gibi bir uygulama da mevcuttur. Bu uygulama sayesinde falınızı anında gerçek fal yorumcularına gönderip onlardan size özel yorumlar alma şansına sahipsiniz. Site içerisinde Melek falı da mevcuttur ve tamamen ücretsizdir.



Vipfal.com adresine üye olduğunuz taktirde kahve falı yorumlamak için tüyolardan tutun diğer bütün fal bakma yöntemleri hakkında ilgi alıp ücretsiz fal baktırabilirsiniz. Aynı zamanda site içerisinde rüya tabirleri bölümü de mevcuttur. Bu kısımda yine gerçek rüya yorumcularınızdan rüyanız ile ilgili yorumları anında öğrenebilirsiniz. Siteye üye olmadan da fal baktırmak mümkün. Fakat üyeler için site içerisinde özel kampanyalar mevcuttur. Bu yüzden üye olmayanlar bu kampanyalardan yararlanamamaktadır. Fakat site güvenilir bir fal sitesidir ve üyelik için hiç bir ücret talebi yoktur.



Sitede astroloji ile ilgilenenler için de bir bölüm vardır. Astroloji bölümünde yıldız falı, kişilik analizi ve ilişki analizi yorumları yine özel astroloji uzmanları tarafından yapılmaktadır. Burada yine kendinize özel astrolojik yorumunuzu öğrenebilirsiniz. İlişkileriniz ile ilgili size özel ve tamamen gerçek astrolojik yansımaları öğrenebilirsiniz. Aynı zamanda fal bakabiliyorum ya da hislerim çok kuvvetli ve fal bakarken gerçek yorumlar yapabiliyorum diyorsanız sitede fal yorumcusu olabilirsiniz. Bunun için öncelikle bilgilerinizi girip hangi tür fal bakacağınızı belirtmelisiniz.



Site ücretsiz fal yorumları öğrenebileceğiniz ve vip fal yorumu yaptırabileceğiniz harika bir sitedir. Diğer sitelerin aksine canlı yorumlamalar ve özel uzman yorumcuların olması da siteyi diğer sitelerden ayıran ve kaliteli yapan bir özelliktir. En gerçek fal yorumları için vipfal web site adresini ziyaret edebilirsiniz.
__________________
ko-cuce
Laplace isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla