Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10 Nisan 2019, 10:52   #1
Laplace
Keyifli~Üye
 
Laplace - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 13 Ağustos 2018
Mesajlar: 1.608
Laplace is on a distinguished road
Puanlar: 8.817, Seviye: 1
Puanlar: 8.817, Seviye: 1 Puanlar: 8.817, Seviye: 1 Puanlar: 8.817, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 100%
Etkinlik: 100% Etkinlik: 100% Etkinlik: 100%
Standart Solvent Boya | Dijital Baskı Makineleri, Boyalar, Kafa ve Yedek Parça

Dijital Baskı

Teknolojinin giderek gelişmesi ile dijital ortamda bulunan fotoğraf, resim gibi görsellerinizi veya metinleri çeşitli ürün ve malzemeler üzerine basılmasına dijital baskı denmektedir.

Dijital baskı çeşitli ürünlerin, materyallerin üzerine baskı yapmanızı sağlamaktadır ve birçok farklı yöntemden biri olan dijital baskı ile genel olarak küçük çaplı baskı işleri tercih edilmektedir. Dijital baskı makineleri ile bu işlemi kolaylıkla gerçekleştirerek sizlerde kolaylıkla dijital ortamda ki görsel ve metinleri ürünlerin ve çeşitli malzemelerin üzerine baskı yapabilirsiniz.
Dijital Baskının avantajları ise;

-Baskı yapılacak adet sayısı az ise,
-Çalışmalarınızda zaman sıkıntısı yaşıyorsanız,
-Zaman kaliteden daha önemliyse,
-Baskı hızı maliyetten daha önemli ise,

Dijital baskı sizin tercihiniz olmalıdır. Dijital baskı makineleri yedek parçaları ile sizlerde kolayca Solvent Boya aracılığı ile sahip olabilir ve destek alabilirsiniz.

Laminasyon

Laminasyon, ısı ve basınç yardımıyla birbirinden farklı yüzeylere çeşitli baskılama ve yapıştırma yöntemleri ile bir araya getirilmesi ve tek bir katman halinde kullanılması işlemi olarak geçen Laminasyon Makineleri ile günümüzde ki döşeme yüzeylerinde tavan kaplamalarında ya da birçok endüstriyel alanlarda katmanları bir araya getirebilirsiniz.

Baskı ve Baskı malzemeleri ile birlikte baskı makinelerinin en uygun fiyatlara ve en kaliteli hizmetler ile sizlerde hemen https://solventboya.com/ adresini tercih edin! Ve profesyonel ekibimizden bilgi alarak en doğru tercihlerle baskı hizmetlerimizden, baskı makinelerinden, baskı makineleri yedek parçalarından ve boyalardan en kaliteli şekilde yararlanabilir ve teknik destek alabilirsiniz.

Anahtar Kelimeler: Dijital Baskı Makineleri, Laminasyon Makineleri, Epson Dx7, Dijital Baskı Yedek Parça, 2. El Uv Baskı Makinası
__________________
ko-cuce
Laplace isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla