Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12 Nisan 2019, 23:40   #1
creeper
Keyifli~Üye
 
creeper - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 14 Ocak 2019
Mesajlar: 2.438
creeper is on a distinguished road
Puanlar: 34.949, Seviye: 1
Puanlar: 34.949, Seviye: 1 Puanlar: 34.949, Seviye: 1 Puanlar: 34.949, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 99%
Etkinlik: 99% Etkinlik: 99% Etkinlik: 99%
Standart Tente malzemelerinde öncü kuruluş

Geçmişten bu yana emek verilerek kazanılan deneyim, kaliteli hizmet sunmanın temelini oluşturur. Bu deneyim ve müşteri memnuniyeti misyonuyla faaliyet gösteren izmirtentebranda.com sayfasında izmir tente işlemleriniz kaliteli şekilde gerçekleştirilir. Siparişleriniz zamanında ve kusursuz olarak ulaştırılırken gerçekleştirilen hizmetin garantisi ise deneyimdir.

Alanında uzman ekibiyle montaj hizmeti veren bu sayfada daha önce gerçekleştirilen hizmetlere ait görselleri inceleyerek fikir sahibi olabilirsiniz. Her çeşit tente, çadır ve tente imalatı ile montajını sorunsuz bir şekilde gerçekleştirilen uzman kadro, kusursuz ölçü oranı ve kaliteli malzeme ile karışan deneyimi konfora dönüştürüyor. Tüm Türkiye'ye yayılan ünü ile hizmetlerine devam eden bu sayfada her türlü izmirde tente işlemleriniz üst düzey kaliteye sahip bir şekilde gerçekleştirilir. Hızlı teslimat için gerekli altyapı ve kaliteyi sağlamak için gerekli olan deneyimi bir araya getiren imalat ekibi ile yürütülen çalışmalar müşteri memnuniyetine odaklıdır.

Memnuniyeti sağlama noktasında kendini ve tesislerini sürekli geliştiren izmirtentebranda.com adresinde farklı tür ve ebatlarda tente siparişleriniz alınır. Verilen tarihte imalatı tamamlanmış olan izmir tente siparişiniz montaj için en uygun zamanda adresinize getirilir. Güvenli ve kaliteli alışveriş ayrıcalığı yaşayacağınız bu işlemde memnuniyet esaslı çalışma prensibi her aşamada önceliklidir. Tente montajı sürecinde gerçekleştirilen tüm işlemler garanti kapsamındadır. Sağlıklı ve kullanışlı bir şekilde yapılan montajın ardından işlemleriniz tamamlanmış olur. Detaylı bilgi için izmirtentebranda.com adresiniz ziyaret etmeniz yeterlidir.
creeper isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla