Tekil Mesaj gösterimi
Alt 13 Nisan 2019, 18:43   #1
kesintisizfilm
Keyifli~Üye
 
kesintisizfilm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 13 Nisan 2019
Mesajlar: 1
kesintisizfilm is on a distinguished road
Puanlar: 14, Seviye: 1
Puanlar: 14, Seviye: 1 Puanlar: 14, Seviye: 1 Puanlar: 14, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 20%
Etkinlik: 20% Etkinlik: 20% Etkinlik: 20%
Standart Bildiğiniz tüm film sitelerini unutun!

Herkese merhaba, film izlerken sizi rahatsız eden reklamlardan sıkıldınız değil mi? kesintisizfilm.net rahatsız edici reklamları kaldırarak reklamsız film izleme keyfini üst düzeye çıkardı.

Tasarımı yeniledik
Kopyala yapıştır sitelerine benzemiyoruz tamamen kullanıcı odaklı, sade tasarımı ile sizi yormayacak bir site hazırladık. Kolay anlaşılır ve sürekli gelişen göz alıcı tasarımıyla kesintisiz film izleyin.

Tavsiye Filmler
Bazen hangi filmi izleyeceğimize karar veremeyiz. Bütün filmleri izlemiş gibi hissederiz. Kararsız kaldığınız anlarda sizin için oluşturduğumuz tavsiye filmler listemizden birini izleyebilirsiniz.

Dil seçenekleri
Çoğu film sitesi sadece türkçe dublaj izleme olanağı tanıyor. Biz seçimi size bırakıyor filmleri türkçe dublaj izleme ve türkçe altyazılı izleme seçenekleriyle yüklüyoruz.

İndirme seçenekleri
Uzun yola çıkacaksınız internetiniz mi yok? Ya da internetiniz yavaş donarak izlemek yerine indirerek mi izlemeyi tercih ediyorsunuz? O zaman doğru adrestesiniz. Türkçe dublaj ve türkçe altyazılı seçenekleriyle hatta ve hatta 1080p, 720p, 480p indirme seçenekleriyle film indirebilir istediğiniz zaman internete bağlanmadan izleyebilirsiniz.
kesintisizfilm isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla