Tekil Mesaj gösterimi
Alt 14 Nisan 2019, 18:26   #1
creeper
Keyifli~Üye
 
creeper - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 14 Ocak 2019
Mesajlar: 2.428
creeper is on a distinguished road
Puanlar: 34.541, Seviye: 1
Puanlar: 34.541, Seviye: 1 Puanlar: 34.541, Seviye: 1 Puanlar: 34.541, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 99%
Etkinlik: 99% Etkinlik: 99% Etkinlik: 99%
Standart Şişli Avukat

Geliştirilen aile hukuku ile aldatma nedeni ile boşanma davası veya diğer sebeplerle oluşan boşanmalarda tarafların en az zararla yollarını ayırmalarına yardımcı oluyoruz. Aldatma boşanma davalarında günümüzde en sık karşılaşılan nedenlerden biridir.
Aldatılan kişi ile aldatan kişi arasında boşanmaya dair bir karara varılamamış ise ve taraflardan biri boşanmak istiyor diğeri ise boşanmayı reddediyor ise bu durum çekişmeli boşanma davası olarak değerlendirilebilir. Çekişmeli boşanma davalarının anlaşmalı boşanma davasına göre daha uzun sürebileceği kabul edilir.
Davanın sonuçlanmasından önce kişiler hakkında gerekli olan tüm detaylar üzerinde durulur ve araştırmalar sonucunda haklı olanın lehine boşanma davası sona erer. Mağduriyetiniz halinde büromuzdan ihtiyaç duyabileceğiniz danışmanlık hizmeti alınız!

Çekişmeli Boşanma
Aldatılan kişi boşanma davası açmış ise bu kişinin mağduriyeti hukuki açıdan korunur. Aldatılma bir boşanma nedenidir. Aldatılan kişi karşı taraftan nafaka ve tazminat talebinde bulunabilir.
Eğer ortada çok var ise ve çocukların yaşı küçük ise anne de çocukların velayetini kabul ediyorsa ilk etapta çocukların velayetinin verileceği ebeveyn anne olacaktır. Baba ise hem çocukları için hem de boşanmış olduğu eşi için ekonomik durumu baz alınarak aylık nafakaya tabii tutulacaktır.
Eşine ödeyeceği nafaka boşanmış olduğu eşinin yeniden bir evlilik yapması ile sona erer. Ancak çocuğu için ödeme otomatik olarak aylığından kesilecektir. Tüm bu süreçlerin takibinde boşanma avukatı hizmeti almak için sürecin daha kontrollü gelişmesi için büromuzdan hizmet talep ediniz!
creeper isimli Üye şuanda  online konumundadır   Alıntı ile Cevapla