Tekil Mesaj gösterimi
Alt 15 Nisan 2019, 21:50   #1
EmhinForever
Keyifli~Üye
 
EmhinForever - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 04 Ocak 2018
Mesajlar: 19
EmhinForever is on a distinguished road
Puanlar: 1.089, Seviye: 1
Puanlar: 1.089, Seviye: 1 Puanlar: 1.089, Seviye: 1 Puanlar: 1.089, Seviye: 1
Üst seviye: 99%, 0 Gereken puan
Üst seviye: 99% Üst seviye: 99% Üst seviye: 99%
Etkinlik: 99%
Etkinlik: 99% Etkinlik: 99% Etkinlik: 99%
Standart Ordu Dedektör

Ordu dedektör ihtiyacınız olan algılama sistemlerini farklı alternatifler sizlerin önüne sunuyor.Farklı bütçelere uygun seçenekler ile fiyat ve performans anlamında en uygun seçim sizi bekliyor.


ikinci el dedektör ordu da almadan önce mutlaka bizimle iletişime geçmelisiniz, ikinci el dedektör modellerinde alacağınız dedektör için farklı kriterler bulunmakta.Cihazın garanti süresi, garanti işlem kağıdı, aksesuarları, stabilitesi, herhangi bir darbe adlımı v.b. gibi bunlara dikkat etmeniz gerekmekte.Detaylı bilgi için bizimle iletişime geçin.



Kiralık dedektör ordu farklı modeller ve farklı fiyat teklifleri ile dedektör kiralayın.Haftalık veya dafa uzun süreli kiralama imkanı sunmaktayız, kiralama bedeli haricinde seçilen dedektöre göre değişmekle birlikte teminat bedeli alınır.Kira süresi bitiminde cihaz iade alınır ve kontrol edilir herhangi bir sorun, arıza olmadığı taktir de teminat iade edilmektedir.


Define dedektörü ordu yüzeysel veya derin defineleri tespit etmek çok kolay ! bunun için sizlere yani profesyonel ve yeni kullanıcılara kolay ve pratik kullanımlı define dedektörü modelleri sunmaktayız.


Altın dedektörü ordu toprak altına gizlenmiş, saklanmış altınları tespit etmek istiyorsanız size 2 farklı kategoride ürün sunmaktayız.Yüzeysel ve Derin dedektör modelleri ile altınları keşfedin.


Alan tarama ordu dedektörlerin yardımcı cihazları alan tarama modelleri.Size çalışma alanında yön göstererek hedef bölgenizi kısaltmak için kullanılır.Boşluk ve ****l tespitine imkan sağlayan alan tarama modelleri için iletişime geçin.


Görüntülü dedektör ordu da kullanabileceğiniz görüntülü dedektör modelleri.3D görüntülü dedektör sistemleri sayesinde şüphelendiğiniz bölgelerin ölçümlerinizi alın ve yorumlayarak orada ne olduğu hakkında bilgi sahibi olun.Yer altı görüntüleme ordu bu cihazları tek başına kullanmayı değil yanında onu destekleyecek dedektör olmasını öneriyoruz.
EmhinForever isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla